Șefa cantinei unei școli a furat aproape 100,000£ pentru a juca jocuri de noroc online!

betty-davidson.jpg

Betty Davidson, în vârstă de 57 de ani, a lucrat aproape toată viața la o școală din Harrogate, North Yorkshire, Anglia. În 2007 ea a fost numită șefa cantinei școlii, și a fost pusă să supravegheze un aparat de taxare în care elevii și staff-ul introduceau banii pentru mâncare.

Șefii școlii aveau atât de multă încredere în femeie încât nu au supravegheat-o niciodată și nici nu au controlat cu atenție conturile bancare pentru a vedea dacă toți banii sunt la locul lor sau dacă au fost comise nereguli. Femeia s-a folosit de această încredere oarbă pentru a sustrage bani; ea a început cu sume mai mici de 1,000£ - 2,000£, și văzând că nimeni nu observă, la un moment dat a început să scoată sume din ce în ce mai mari, ajungând chiar la 17,000£ dintr-o singură lovitură.

Conform publicației britanice Mirror Online, Betty se folosea de bani pentru a juca jocuri de noroc online, uneori chiar și pe mai multe site-uri simultan. Interesant este faptul că absolut nimeni nu știa de acest hobby al femeii, nici măcar soțul ei. Abia în 2015, după opt ani în care angajata școlii a furat în total 98,114£, un audit financiar a scos la iveală isprăvile femeii, aceasta fiind demisă și arestată.

De curând a avut loc și procesul, Betty fiind condamnată la un an și patru luni de închisoare cu executare. Judecătorul Paul Batty și-a argumentat decizia:

Nu există dubii în ceea ce privește suma furată. Realitatea este că pe durata a opt ani ea a furat puțin sub 100,000£ profitând de faptul că șefii și colegii au avut încredere deplină în ea. Acesta nu a fost un caz în care inculpata fura pentru că nu avea ce să mănânce sau cu ce să se îmbrace. Ea fura pentru a finanța o dependență față de jocurile de noroc, dependență care eventual i-a ruinat viața. 
- Judecătorul Paul Batty pentru Mirror Online

Sursă foto: mirror.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi