Secretul revenirii lui Dinamo: discurs motivațional de excepție înaintea meciului cu Iași

Dinamo a revenit în lupta pentru calificarea în play-off după o superbă victorie, cu 2-1, în fața lui CSM Poli Iași. „Avem un antrenor care a știut să ne motiveze, chiar dacă a trecut printr-o perioadă mai dificilă”, a exultat Steliano Filip, la finalul întâlnirii.


Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

„Am jucători de valoare şi ei trebuie să demonstreze în aceste jocuri, dacă vor ca în iarnă să plece la echipe în străinătate”, spusese Vasile Miriuță înaintea confruntării capitale contra ieșenilor. Aceste vorbe au trezit fiarele fotbalistice din jucătorii dinamoviști.

Autori ai celor două goluri, Filip și Anton așteaptă acum ofertele. „Așa cum bine și-a dat seama Mister Vasile, posibilitatea de a pleca de la Dinamo este motivația supremă pentru noi. Sper să nu fi muncit degeaba și să fi fost remarcați măcar de un club din Uzbekistan, dacă nu de Gigi Becali”, a declarat Paul Anton. În noaptea de după meci, acesta a scris cartea „Așa am bătut-o pe Poli Iași!”, taman la timp pentru a o lansa în ultima zi a Târgului Internațional „Gaudeamus – Carte de învățătură”. 

Cartea a fost best seller în rândul jucătorilor de la FCSB, care au dorit să trăiască măcar prin intermediul lecturii o victorie împotriva echipei moldovene. Mihai Stoica i-a însoțit pe fotbaliștii steliști la Romexpo, dar a ocolit standul „câinilor”. A mers câțiva metri mai în stânga, acolo unde Ionuț Adrian Cioinac a lansat ciclul de romane: „Colțescule, ești o rușine! Cum să-i jignești pe arbitrii ca să-ți dea roșu direct”. 

Între timp, continuă negocierile dintre Vasile Miriuță și Ionuț Negoiță. Antrenorul i-a transmis patronului că el și staff-ul pot pleca imediat dacă își vor încasa salariile până la finalul acestui sezon și jumătate din clauza de reziliere. În ceea ce-l privește, Miriuță a mai renunțat la pretenții. Se mulțumește cu 34.999 de euro, din cei 35.000 care i s-ar cuveni de drept. 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

(Scris de Victor Partan)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi