Secretul caselor de pariuri

Descopera secretul caselor de pariuri!  Chiar daca pariurile sportive ne pot aduce si castiguri destul de mari sunt si momente cand cei care pariaza pierd chiar mai mult decat au castigat. Nu numai ca deja munca lor devine ineficienta, dar este clar ca multi dintre pariori nu stiu cum functioneaza o casa de pariuri si care este avantajul acesteia. Multi dintre noi se se gandesc daca o casa de pariuri este finalmente o afacere profitabila sau nu, dar nu oricine ne poate oferi aceste date strict confidentiale. Totusi numai dupa numarul agentiilor ce se deschid acum in mai toate cartierele oraselor ne putem da seama ca aceasta afacere merge destul de bine.

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online

In ceea ce priveste pariurile sportive este evident ca totul se invarte in jurul acestor cote, care uneori reusesc sa ne atraga prin valoarea lor, dar putem pica si foarte usor in plasa, optand pentru un pronostic care cu siguranta va fi gresit din start. Pariurile sportive functioneaza ca si jocul de la bursa. Intr-un fel, casele de pariuri ne ofere aceste cote de care toti ramanem fascinati si pe care folosind un limbaj mai popular si simplu, noi le cumparam. O casa de pariuri are dreptul sa-si stabileasca cotele pe care le afiseaza si are si posibilitatea de a le modifica oricand in functie de asteptari si de ultimele noutati din cadrul unei partide.

Ganditi-va la un simplu exemplu care se intampla extrem de des in cazul pariurilor sportive. Imaginati-va un meci de fotbal intre Manchester United si Chelsea. La o casa de pariuri ambele echipe au cote egale, respectiv 1,85. Asadar daca pariati 100 ron pe victoria celor de la Manchester United veti primi in cazul unui pronostic corect suma de 185 ron. Acum sa gandim putin diferit. Sa presupunem ca dumneavoastra pariati pe Manchester United, in timp ce altcineva mizeaza 100 ron pe victoria celor de la Chelsea. In aceasta situatie casa de pariuri a incasat 200 ron, iar indiferent de cine va castiga meciul, castigurile pe care aceasta le va avea de returnat nu vor depasi suma de 185 ron. E extrem de simplu si este vorba numai de matematica. Ne putem da seama din acest exemplu ca o casa de pariuri castiga numai din astfel de lucruri, aproximativ 5-15% din incasari.

Nu mai face compromisuri, vezi acum care este agenția de pariuri sportive online recomandatã de PariuriX.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi