Share

Pronostic pentru Sebastian Ofner - Santiago Giraldo, Challenger Poprad Tatry, 21.06.2017

Tenis

Cota: 1.40

Adaugat de: Tudor Cosma

20 Iun 2017 22:09 692 0
Logo Sebastian Ofner
Logo Santiago Giraldo
Sebastian Ofner
Santiago Giraldo
VS
12:00 21 Iunie 2017
Challenger Poprad Tatry

Analiză și informații pentru Sebastian Ofner v Santiago Giraldo

Turneul challenger de la Poprad Tatry se pierde cumva în multitudinea de competiţii din această săptămână, una dintre cele mai aglomerate din întreg sezonul ATP, cu 2 întreceri de 500 de puncte (Queen's şi Halle), însă şi 5 challengeruri, lucru destul de rar întâlnit. 
Însă în Poprad, un oraş slovac destul de cunoscut şi ca staţiune turistică, au venit câţiva jucători importanţi, care au preferat zgura de la baza munţilor Tatra în detrimentul celei din Todi şi Blois. O altă explicaţie pentru acest lucru o reprezintă şi fondul de premiere, care atinge 64.000 de euro, sensibil mai consistent decât la celelalte turnee amintite. 
Astfel, aici în Slovacia avem nume precum Klizan, Giraldo sau Djere, toţi cu şanse reale la titlu. 

Santiago Giraldo este un columbian de 29 de ani, locul 99 ATP, un sportiv care dispune de un talent indubitabil, însă care are un sezon mult sub nivelul său. 
Specialist pe zgură, Giraldo chiar şi pe această suprafaţă s-a chinuit în 2017. Astfel, el are înfrângere cu Renzo Olivo la Quito, înfrângere în primul tur la Barcelona în faţa lui Horacio Zeballos sau înfrângere clară cu Berlocq în calificările Mastersului de la Roma. 
Totuşi, au existat şi partide bune în trecutul apropiat. Astfel, Santiago are victorie cu Monteiro la Madrid, apoi înfrângere cu Mannarino însă după un meci echilibrat, plus nişte calificări reuşite la Roland Garros. 
Acolo, în Paris, a trecut fără să piardă set de Zemlja, Ignatik şi mai ales Guido Andreozzi, apoi fiind însă învins lejer de către Seppi. 
Săptămâna trecută nu a avut şanse cu un Balazs în formă bună, însă aici: 

- 7-5 3-6 6-1 cu Bellotti, câştigând 77% mingi cu primul serviciu, 51% cu cel secund, oferind 10 şanse de break (4 salvate) 

Evident, şi-a pierdut de 4 ori serviciul, însă în general a fost destul de bun inclusiv pe acest aspect. 

Sebastian Ofner este un austriac de 21 de ani, locul 277 mondial, un sportiv all rounder, cu rezultate bune atât pe hard cât şi pe zgură. 
În 2017 are câteva turnee reuşite pe suprafaţa roşie, în special finala de la Mestre, pierdută cu Joao Dominguez. Însă acolo nu prea a întâlnit adversari puternici, trecând de Montana, Zopp, Michon şi Kolar. 
În rest, mai are meciuri bune la Ostrava, unde a pierdut însă în optimi cu Bolelli, şi o victorie cu Hanfmann la Francavilla. 
Însă în ultima vreme forma sa a scăzut. Astfel, la Prostejov a pierdut 5-7 4-6 cu Horansky, la Caltanissetta, săptămâna trecută, a pierdut cu Ramanathan, iar aici: 

- 6-4 6-4 cu Popko, câştigând 74% mingi cu primul serviciu, 66% cu cel secund, oferind 7 şanse de break (6 salvate) 

Este prima întâlnire directă între cei doi.

 

DESCHIDE CONT ȘI PLASEAZĂ UN PARIU DE 50RON

VEI PRIMI 200RON BONUS INDIFERENT DE REZULTAT!

 

LA ACEEAȘI AGENȚIE DE PARIURI

PARIEZI PE TENIS ȘI ÎNCASEZI PÂNĂ LA 40 DE RUNDE LA CASINO!

Pont recomandat Sebastian Ofner VS Santiago Giraldo

Consider că Giraldo are prima şansă la victorie aici, şi asemănător gândesc şi casele de pariuri. Totuşi, este un tenismen foarte valoros, experimentat, care poate face meciuri solide. Serviciul nu îi merge atât de bine în ultima vreme, însă compensează deserori pe retur, lucru ce mă aştept să se întâmple şi acum. Ofner este talentat, însă în ultima vreme în formă foarte slabă. De exemplu, săptămâna trecută a pierdut cu Ramanathan după ce a oferit 15 şanse de break, iar aici în primul tur deşi nu i-a lăsat set lui Popko, a fost vulnerabil. Astfel, pronosticul meu merge pe victoria lui Giraldo.

Pont pariuri: Santiago Giraldo castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.40

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

49

Castigate:

38

Pierdute:

7

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0