Share

Pont Challenger Fairfield: Sebastian Fanselow – Michael Mmoh: Calitatea superioară ne oferă pronosticul!

Tenis

Cota: 1.80

Adaugat de: Ionuț Mitu

11 Oct 2017 23:38 570 0
Logo Sebastian Fanselow
Logo Michael Mmoh
Sebastian Fanselow
Michael Mmoh
VS
20:00 12 Octombrie 2017
Challenger Fairfield

Analiză și informații pentru Sebastian Fanselow v Michael Mmoh

Lăsăm la o parte turneele importante ce se dispută în această săptămână în tenisul mondial și mergem la challenger-ul de la Fairfield, SUA, unde ne orientăm asupra meciului dintre neamțul Fanselow și americanul Mmoh, meci ce își are startul la ora 20:00.

 

Sebastian Fanselow este un jucător din Germania clasat pe poziția 383 mondial și care la cei 26 ani ai săi, nu a luat niciodată contact cu un loc mai înalt de top 300.

Cariera sa este destul de modestă, nefiind jucătorul care să se evidențieze vreodată cu ceva. Aș spune că este atipic nemților, deoarece sunt un exemplu de ambiție, dăruire și muncă pentru a progresa continuu.

A debutat acum 10 ani la profesioniști, dar nivelul său a fost mereu unul scăzut, fără prea multe meciuri jucate per sezon.

Este un jucător mai bun pe hard decât pe celelalte suprafețe, iar anul acesta a disputat 40 de meciuri pe această suprafață, cele mai multe de până acum într-un sezon din întreaga carieră.

A reușit din aceste 40 de partide să câștige 31, deci forma pe care o traversează este una destul de bună, chiar dacă nu este un jucător foarte bun.

Are 3 turnee futures câștigate, în fața unor adversari la fel de modești.

Dacă prinde o zi bună, cum se întâmplă tot mai des în ultima perioadă, este posibil să îi pună destul de multe probleme lui Mmoh, care rămâne de văzut cum va gestiona o astfel de desfășurare.

 

Michael Mmoh este un tânăr american de doar 19 ani, aflat în prezent pe locul 153 dar pe care probabil îl vom vedea pe viitor mai mult ca sigur în top 100.

Este un jucător foarte talentat, cu multă maturitate pe terenul de tenis și foarte muncitor pentru a-și îndeplini obiectivele.

39 de meciuri a jucat pe suprafață dură anul acesta și are 25 de victorii si 14 înfrângeri.

A venit la acest turneu cu un moral foarte bun, deoarece a fost semifinalist săptămâna trecută la Stockton, acolo unde a pierdut în 2 seturi în față lui C.Norrie.

A avut un joc foarte bun de-a lungul sezonului, dar a și fost chinuit de 3 accidentări care l-au făcut să absenteze de la unele turnee.

Acum pare a fi totul în regulă și forma pe care o are, atât fizică cât și mentală este una bună.

Este câștigătorul turneului de la Lexington, acolo unde s-a impus în finala contra lui Millman, deși era outsider cu șanse foarte mici să câștige.

Michael este jucătorul insistent, care se luptă pentru fiecare punct și care este destul de solid pe propriul serviciu, acesta fiind un avantaj foarte mare pentru el în multe partide.

 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează primul pariu la o cotă mărită de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Încasează acum un pariu LIVE fără risc de 60RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Pariază pe Shanghai Masters și obține 3 FREEBET-uri X 50RON fiecare!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției!

Pont Sebastian Fanselow vs Michael Mmoh: Michael Mmoh 2-0

Americanul Mmoh pornește cu prima șansă în acest meci, fiind jucătorul cu un bagaj mai mare de calități, o poziție mai bună în clasamentul ATP, o prestație mai bună de-a lungul sezonului și totodată capul de serie numărul 9 al turneului. În cazul lui Sebastian, pentru a emite pretenții trebuie în primul rând să practice un joc de calitate care să îl scoată pe Mmoh din confortul său și să spere că îi va funcționa strategia gândită la începutul meciului. Eu cred că Mmoh este jucătorul cu o mai mare stăpânire de sine în această perioadă și mult mai sigur pe tenisul practicat, de aceea voi alege un pronostic care se bazează pe victoria sa în minim de seturi.

Pont pariuri: Michael Mmoh 2-0

Miza: 8/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Ionuț Mitu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Ionuț Mitu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Villarreal - Rangers
Cota: 2.05 20 Sep 2018 19:55 0