Se stinge Farul. Echipa la care a jucat şi Hagi a intrat în faliment!

Constănţenii au rămas doar cu Viitorul lui Hagi. Farul a intrat în faliment după ce şi-a epuizat şi ultima cale de atac! Curtea de Apel Constanţa a respins o contestaţie în anulare făcută de lichidatorul clubului, impunând astfel începerea procedurii de faliment. Decizia este definitivă si irevocabilă.

Farul avea decizia de faliment din 12 octombrie 2015, însă conducerea clubului a sperat că va schimba lucrurile în instanţă. Acţiunea a fost depusă de către Corina Curutz, lichidatorul judiciar al Farului. 

Clubul Farul Constanţa a intrat in faliment definitiv si irevocabil. Am formulat contestaţie în anulare, care era ultima cale de atac, dar a fost respinsă. În continuare, se vor conserva bunurile, se vor evalua şi apoi se vor vinde,

---a spus Corina Curutz pentru "Ziarul de Constanţa"

Farul s-a înființat în anul 1949. În istoria sa a jucat o finală de Cupa României, în 2005 (pierdută în faţa lui Dinamo cu 1-0), şi a avut două prezenţe în Cupa UEFA Intertoto, unde a ajuns până în turul 3. 

Peste 50 de jucători a dat Farul în istoria sa la echipa naţională, iar Gică Hagi a fost printre ei. Hagi a jucat la Farul în sezonul 1982-1983, perioadă în care a marcat 10 goluri în 20 de meciuri. Marin Tufan, omul care a calificat România la Mondialul din 1970, Stelian Carabaş, Denis Şerban sau Ştefan Petcu sunt alte nume cunoscute care au "explodat" în fotbalul mare la Farul. Echipa din Constanţa a jucat ultimul meci în primăvara acestui an, pe 28 mai, împotriva Daciei Unirea Braila, scor 2-2, în liga a doua. 

 

Foto: prosport.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi