Se poate măsura succesul la pariuri sportive?

Orice persoană care se apucă de pariat vrea să devină un parior de succes. Dar ce înseamnă asta mai exact? Cum poate fi măsurat succesul la pariuri sportive și cum poți afla dacă un parior este mai bun decât altul? La aceste întrebări și nu numai voi încerca să vin cu un răspuns în cele ce urmează.

Ce are de oferit cea mai bunã agenție de pariuri sportive online? Descoperã acum!
 

CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

  1. Raport profit / timp

  2. Câte pariuri plasează o persoană într-un an?

  3. Profit necesar pentru a fi un parior de succes

  4. Concluzii finale
     

1. RAPORT PROFIT / TIMP

Se poate considera că un parior are un succes mai mare cu cât reușește să obțină un profit cât mai substanțial într-un interval cât mai scurt de timp. Dar lucrurile sunt de fapt puțin mai complicate. Un parior începător ar putea în prima lună de pariat să/și dubleze banca, dar asta nu-l transformă neapărat într-un parior de succes. Dacă rezultatele nu sunt constante lună de lună sau an de an, iar oscilațiile sunt destul de mari, atunci înseamnă că acel parior a fost mai degrabă norocos în perioada în care a făcut profit.

Este adevărat că nici cei mai buni pariori nu reușesc să obţină tot timpul profit. De exemplu s-a făcut un sondaj în rândul pariorilor profesioniști din mai multe țări și s-a ajuns la concluzia că pe durata a zece ani majoritatea au prins măcar un an în care n-au fost pe plus. Aceasta poate părea o perioadă foarte lungă de timp și-ți trebuie foarte multă putere și curaj să poți continua după o serie atât de îndelungată de rezultate negative. Dar dacă intenționezi să pariezi pe termen lung și tinzi să devii un parior profesionist care să trăiască din pariuri sportive, atunci trebuie să iei în considerare și posibilitatea unui astfel de scenariu, pentru că el nu este deloc imposibil.
 

2. CÂTE PARIURI PLASEAZĂ O PERSOANĂ ÎNTR-UN AN

Dar cineva care n-a făcut profit timp de un an poate fi considerat un parior de succes? Da, dacă în ceilalți nouă ani a fost pe plus de fiecare dată și a reușit să câștige sume suficient de mari de bani încât să poată trece fără probleme peste acel an mai prost. Ideea este că succesul unui parior poate fi stabilit doar pe termen lung. Ai fost vreodată în situația să câștigi un bilet la pariuri și apoi să vină un prieten să-ți spună să-i dai și lui un pont? Sunt foarte mulți care au o percepție greșită și cred că un parior este de succes dacă a avut rezultate bune pe termen scurt sau, din contră, că un parior este slab dacă a avut câteva rezultate mai proaste.

Pentru a putea stabili corect cât de bun este un parior trebuie luate în considerare rezultatele acestuia pe o perioadă cât mai lungă de timp. Rezultatele pe termen scurt pot fi influențate de noroc și de inspirația de moment. Exemplul de mai sus ar putea să nu fie cel mai bun în anumite situații. Am luat exemplul pariorilor care joacă la pariuri sportive timp de 10 ani, dar dacă tu pui câte 10 pariuri pe an, atunci rezultatele tot nu pot fi considerate un punct bun de reper. Dar dacă pui 100 de pariuri pe săptămână și ajungi să joci 5,000 de pariuri anual, atunci cu siguranță rezultatele vor reflecta nivelul tău. Chiar și dacă pui mai puține, gen 10-20 de pariuri săptămânal, și statistica este mai mult decât relevantă.
 

3. PROFIT NECESAR PENTRU A FI UN PARIOR DE SUCCES

Sumele de bani câștigate nu sunt neapărat cel mai bun reper pentru a stabili succesul unui parior, pentru că pot fi persoane care pariază sume de 10 ori mai mari decât altele sau care pun de 20 de ori mai multe pariuri. Dar chiar și așa, la pariuri sportive joci pentru a face bani, deci sumele sunt și ele importante. Dacă tinzi să devii un parior profesionist și să-ți câștigi existența strict din această activitate, fără a avea un job suplimentar, atunci trebuie în primul rând să câștigi suficient cât să te poți întreține. Dar un câștig la limită nu este suficient pentru că spre deosebire de un job zilnic, la pariuri n-ai niciodată garanția că la final de lună  îți va intra o sumă fixă de bani. Cum am spus mai sus, sunt pariori care trec uneori prin perioade mai proaste ce ajung să dureze chiar și un an, iar aceștia trebuie să aibă ceva bani puși deoparte pentru zile negre.

De aceea pariorii profesioniști chestionați pe seama acestui subiect au spus că venitul anual din pariuri sportive ar trebui să fie de aproximativ 5 ori mai mare decât un salariu obișnuit pentru a putea avea liniște și pentru a putea face față fără probleme unei perioade mai proaste.


4. CONCLUZII FINALE

În final nu prea contează cotele pe care cineva pariază, modul în care pariorul joacă la pariuri sau rezultatele pe care le are pe termen scurt. Succesul unui parior este definit de sumele de bani pe care el le câștigă, profitul făcut anual sau după un număr de câteva sute de pariuri (și aici mă refer mai degrabă la procent), dar și de constanța în rezultate pe termen lung.

Pentru mai multe tutoriale și articole utile care să te ajute să câștigi la pariuri sportive accesează ” Școala de pariuri online - Tot ce trebuie să știi pentru a câștiga”. Aici vei găsi link-uri către cele mai importante articole de pe site, puse în ordinea corectă în care ar trebui să le citești.

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!