Se merită să plasăm pariuri online la Maxbet?

Posibilitatea de a plasa pariuri online la Maxbet este cu siguranță o noutate, acest operator fiind cunoscut la noi în țară doar pentru jocurile de ”păcănele” oferite în cazinourile stradale. De fapt și la nivel internațional el este cunoscut doar pentru jocuri de cazino, dar se pare că Maxbet România (D. 3501/ 23.12.2015 ) a ieșit de curând din tiparul obișnuit lansând site-ul de pariuri online.

 

Interfață

Primul lucru care mi-a sărit în ochi când am intrat pe site a fost grafica, dar nu într-un mod neapărat plăcut. Mie unul mi se pare interfața un pic nefinisată iar fontul folosit nu consider a fi cea mai inspirată alegere, dar aici mai ține și de gusturile fiecăruia.

 

Ofertă sportivă

Am observat peste 20 de sporturi în ofertă, ceea ce nu este deloc rău, dar acum depinde și cu cine comparăm. Unibet, de exemplu, acoperă 33 de sporturi. La fotbal oferta este suficientă pentru majoritatea pariorilor, conținând inclusiv meciuri din liga a treia norvegiană sau suedeză. Problema este că majoritatea caselor de pariuri online (vezi aici unde poţi paria pe net) de un nivel mediu acoperă astfel de competiții. Și la celelalte sporturi oferta este destul de bună, deși aș fi apreciat dacă ar fi fost oferite mai multe opțiuni de pariere. Deși nu pot spune că sunt dezamăgit, nici nu remarc ceva nou.

 

Ofertă live

Situația este similară în ceea ce privește pariurile live. Dacă la tenis într-adevăr oferta este un pic mai slabă decât în alte părți (dar nu cu mult), la fotbal oferta live chiar este printre cele mai bune, cel puțin ca număr de meciuri oferite (nu însă și ca număr de opțiuni). N-am pariat live pentru a putea spune și cât de bine se mișcă platforma, dar sunt îngrijorat de faptul că opțiunile de pariere sunt blocate un pic cam des.

 

Metode de depunere

Se pot efectua depuneri doar cu cardul și prin portofele electronice; depozitele prin Paysafecard sau bancă lipsesc, ceea ce este un minus. Plus că vorbind de un operator care are un cazinouri răspândite prin toată țara am așteptări ca în viitorul apropiat să fie oferită posibilitatea de a depune în contul online direct din sălile de jocuri. Site-ul casei de pariuri Maxbet a fost lansat de curând, astfel încât înțeleg lipsa acestui serviciu în momentul de față, dar sper ca în viitorul nu prea îndepărat să fie oferită și această facilitate.

 

Cote

Cotele nu-s rele, dar la prima vedere par mai mici decât la unibet.ro, cel puțin cele pentru 1x2. N-am analizat oferta în amănunt pentru a putea veni cu o comparație 100% corectă, așa că te las pe tine s-o faci şi eventual poți lăsa un comentariu la acest articol pentru a-ți exprima o părere.

 

Serviciul de suport clienți

Dacă ai o problemă poți contacta staff-ul doar prin telefon sau mail. Nu este oferit un serviciu de live chat, ceea ce ar putea fi un minus.

 

Bonus pentru prima depunere

Este oferit un bonus foarte consistent pentru prima depunere, dar care este schimbat constant o dată la câteva luni. De aceea cel mai bine este să accesezi ACEST LINK pentru a vedea în ce constă oferta actuală.

 

Concluzie

Se merită să plasăm pariuri Maxbet? Asta decide fiecare parior în parte. Ca părere personală consider această casă de pariuri sportive online ca fiind una decentă. Problema este că nu vine cu nimic nou și nu este la niciun capitol cu adevărat numărul 1, ca să pot spune că am un motiv s-o aleg în detrimentul unei alte agenții precum Unibet, Netbet sau Sportingbet.

 

PARIAZĂ ACUM LA MAXBET ȘI AI BONUS DE 100% PÂNĂ LA 900 RON!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Discutii