Se merită să pariem la agențiile de cartier Baumbet?

În acest articol vom discuta despre tot ce ține de Baumbet România: bonus, ofertă sportivă, servicii, relații cu clienții etc.. Acest operator de pariuri face parte din rețeaua BAUM, alături de baumnet.com și bistrotecabaum.ro (un restaurant din Dumbrăveni, Sibiu). Vorbim practic de o companie originară din Sibiu, care se axează în mod special pe acel oraș și pe cele vecine, și care s-a extins în întreaga țară. Acest lucru este valabil pentru toate serviciile oferite de acestă firmă, inclusiv pentru pariuri sportive.

Unde pariazã cei mai mulți pariori români în acest moment? Aflã acum!
 

Locații Baumbet

Baumbet are câteva sute de locații în întreaga țară, dar este adevărat că majoritatea agențiilor sunt în franciză. Locații proprii pot fi găsite doar în Alba Iulia, Brașov, Cluj Napoca, Târgu Mureș și Sibiu. Pe de altă parte sunt foarte multe sate în care se găsesc agenții partenere Baumbet, câteva exemple fiind Roșia Montană, Podu Turcului sau Ungureni. În total sunt câteva zeci de sate care au minim o agenție de la acest operator de pariuri sportive. Este de la sine înțeles că locațille proprii sunt mai spațioase și oferă condiții mai bune decât cele partenere. De asemenea, pot fi anumite servicii (loterii virtuale, pariuri virtuale, ruletă) care să lipsească din agențiile în franciză.

 

Cum pariez online la această casă de pariuri?

Vorbim de o agenție care oferă servicii doar offline și care este puțin probabil să facă trecerea către mediul online în viitorul apropiat. Deci cel puțin pentru moment nu poți paria online la această casă de pariuri. Vezi aici un clasament, în funcție de popularitate, a agențiilor de pariuri sportive licențiate la care se poate paria online

 

Site și ofertă sportivă

Acest operator de pariuri are un site pe care poți consulta oferta sportivă, poți crea un bilet virtual, poți afla informații despre serviciile și promoțiile oferite etc.

Dacă accesezi opțiunea ”Ofertă” din meniul de pe pagina principală vei vedea că trebuie să descarci PDF-uri pentru a putea vedea oferta sportivă Baumbet, lucru care nu/mi place. Este destul de anevoios să găsești ceva în acele documente. Pe de altă parte, dacă accesezi din meniu opțiunea ”Bilet Virtual” atunci vei putea vizualiza oferta sportivă așa cum o faci pe orice alt site de pariuri. Totuși aici nu sunt afișate decât pariurile pe ponturi fotbal, tenis și hochei.

Oferta pe fotbal este decentă ca număr de evenimente oferite, ținând cont că poți paria pe meciuri din China, Costa Rica sau Japonia. Este oferit un număr decent de opțiuni de pariere, iar la meciurile mai importante poți paria chiar și pe cartonașe roșii. Totuși n/am găsit pariuri pe cornere, marcatori, autogoluri, schimbări sau penalty-uri, opțiuni de pot fi găsite la concurență.
 

Pariuri live Baumbet

Este oferită posibilitatea de a paria live, dar oferta este destul de săracă, plus că trebuie să stai la o coadă de fiecare dată când vrei să plasezi un pariu. Totuși aceasta este o problemă întâlnită în aproape toate casele de pariuri stradale, deci din punctul acesta de vedere Baumbet nu stă mai rău decât concurența. Dacă vrei să plasezi pariuri live în condiții optime, atunci trebuie să te orientezi către agenții de pariuri online precum Unibet, Sportingbet sau Netbet
 

Verificare bilet Baumbet

Tot în secțiunea ”Bilet Virtual” poți găsi și opțiunea de Verificare bilet, opțiune situată în partea dreaptă a paginii. De aici poți vedea statutul meciurilor tale; dacă acestea sunt câștigate, pierdute sau în desfășurare. Dacă vrei să afli cum se verifică contul la cele mai bune agenții stradale, atunci CLICK AICI.
 

Card Bonus Baumbet

Baumbet este una din puținele agenții de pariuri de cartier care vine cu un program de fidelitate pentru clienții săi. Dacă joci cu regularitate la această casă de pariuri vei beneficia de pe urma mai multor bonusuri pariuri. Totuși pe site nu este explicat clar în ce constau aceste oferte. În schimb se precizează că orice client își poate face un astfel de card în mod gratuit.
 

Alte promoții Baumbet

Singura promoție despre care se vorbește pe site este Tombola BetBalls. În primul rând trebuie spus că BetBalls este o loterie virtuală 6/49. Orice bilet necâștigător poate fi înscris la această tombolă, acolo unde sunt puse la bătaie săpttămânal premii de 400 RON în fiecare agenție de cartier Baumbet.
 

Alte servicii Baumbet

Pe lângă pariuri sportive și pariuri BetBalls cei de la Baumbet mai oferă și alte servicii, precum:

  • pariuri loto – poți paria pe diferite loterii din întreaga lume
  • pariuri pe curse de cai, câini și motociclete
  • păcănele – n-aveau cum să lipsească aparatele de jocuri; sunt unele agenții care au chiar și ruletă (dar mai mult cele din locațiile proprii)

 

Concluzie

Baumbet are un site cam dificil de folosit și care nu se ridică la nivelul concurenței. Restul serviciilor oferite sunt de o calitate acceptabilă, dar sunt case de pariuri offline care sunt peste Baumbet la destul de multe capitole. Nici nu mai are rost să compar cu agențiile online pentru că diferențele sunt de la cer la pământ.

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive