Se mărește ”haita”. Cine-a semnat cu Dinamo și ce spune Bratu de ”varianta” Raț

Dinamo începe în play-out cu 20 de puncte și după meciul de luni, cu Gaz Metan, poate deveni lider. Botașani a făcut doar 0-0 acasă cu Juventus București și are doar un punct mai mult decât trupa lui Florin Bratu. Cu două zile înaintea debutului în play-out, dinamoviștii le-au dat o lovitură neașteptată celor de la CFR Cluj.

Astfel, puștiul de 17 ani dorit și de Dan Petrescu - Marco Ehmann a semnat cu Dinamo. Ehmann este un fundaș central cu dublă cetățenie, română și germană, și a mai lucrat cu Bratu la naționala României Under18.  

Proaspătul impresar, Marius Niculae (foto: libertatea.ro) l-a convins pe Ehmann să semneze cu echipa din ”Ștefan cel Mare”, deși Petrescu îl aștepta la Cluj. Acum, dinamoviștii nu mai așteaptă decât ”cartea verde” ca să-l prezinte pe puștiul de 17 ani. El a mai jucat la echipele de juniori ale cluburilor Borussia Dortmund și Karlsruhe și așteaptă certificatul internațional de transfer.

Ehmann trebuie să se pună acum foarte repede la punct cu limba română, pentru că știe doar foarte puține cuvinte. Niculae bagă mâna în foc pentru el că va ajunge un jucător important al lui Dinamo. "Are fotbal în cap, nu păcănele, cazinouri și fete", le-ar fi spus Niculae șefilor lui Dinamo. 

"Este fundaș central, dar poate juca și pe benzi, și la mijloc, un fotbalist polivalent. E bine legat, înalt, pare mai mobil decât Nedelcearu. Ehmann (foto: dinamo1948.club) e un jucător cu calități extraordinare, de viitor", a declarat directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu.

"Sunt încântat că am semnat primul meu contract profesionist cu Dinamo. Este o onoare. În același timp, este o obligație să ajut clubul să progreseze. Voi fi prezentat și gata de joc când va veni permisul de muncă de la UEFA", a spus și Marco Ehmann. 

Răzvan Raț (foto: facebook/FCDinamoOfficial) ar putea fi marea lovitură a lui Dinamo în acest an. Liber de contract după despărțirea de Rayo Vallecano, Raț se pregătește cu Dinamo de aproape două săptămâni. Și astăzi a fost la Săftica, unde s-a antrenat cot la cot cu jucătorii lui Florin Bratu. Cei doi au jucat împreună la Rapid. 

"Încă nu am vorbit. A fost meciul de la Craiova, am așteptat să ne mai liniștim și vom vedea ce va fi..", a răspuns Bratu atunci când jurnaliștii l-au întrebat despre prezența lui Raț la antrenament.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi