Se lansează Bankera - o bancă bazată pe criptomonede

O nouă monedă virtuală, Bankera, a fost lansată pe piață, iar legendarul Antanas Guoga "Tony G" se află în consiliul companiei care îl gestionează. Faimos pentru rezultatele sale, dar și pentru ”logoreea” (vorba lui Caragiale..) la masa de joc, ”Tony G” este un apărător înfocat al criptomonedelor din funcția sa de membru al Parlamentului European.

Bankera (foto: news.bitcoin.com) are ca obiectiv să fie reglementată că o bancă, cu tot ce implică aceasta. "Bankera va oferi clienților conturi cu IBAN personal, schimb valutar, cărți de debit, soluții de plăți. Aceste servicii nu vor funcționa doar pentru valutele oficiale, ci și pentru cele digitale precum Bitcoin, Ethereum, DASH, NEM și altele”, au explicat reprezentanții companiei. Aceștia speră să obțină o licență completă de operator bancar în 2019, însă deja cărțile de debit, IBAN-urile și conturile personale sunt disponibile. În plus, cărtile de credit sunt gratuite la depozite de peste 1.000 de euro.

Toată lumea se întreabă acum dacă Bankera merită investiția. Iar la această întrebare au încercat să răspundă cei de la ro.pokernews.com. Astfel, Bankera nu este un start-up, ci mai degrabă o variantă a unei afaceri deja existențe, SpectroCoin, ce oferă tranzacții cu Bitcoini.. Platforma Bankera a fost dezvoltată de SpectroCoin, aceasta fiind deja utilizată de peste 300.000 de clienți care au peste 50.000 de carduri de debit. 


  
Bankera (captură foto: youtube) va oferi posesorilor de tokene și o parte din venituri: "Fiecare deținător de tokenuri Bankera va primi un comision săptămânal proporțional, în valoare totală de 20% din veniturile nete pe tranzacții”, mai spun reprezentanții companiei. Ideea de a împarți veniturile cu deținătorii de monede e o metodă de a plăti deponenților o dobândă - facilitate pe care portofelele de Bitcoin actuale nu o au. 

Joacă la camera de poker recomandată de PariuriX.com!
  
Primii investitori vor face cei mai mulți bani. Evident, sunt și riscuri mari, însă jucătorii de poker știu să decidă cel mai bine când e vorba de raportul risc/recompensă. Cine dorește să se implice în ICO (Inițial Coin Offering) la Bankera are nevoie de un cont la SpectroCoin. Toate informațiile pot fi găsite în secțiunea de FAQ de pe website-ul companiei.

(sursa: ro.pokernews.com)ȘtirȘtiri pe scurti pe scurt

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi