Se fac pariuri în Anglia pe seama plecării lui Alexis Sanchez de la Arsenal

Presa din Anglia scrie că Alexis Sanchez este nemulţumit la Arsenal şi că starul chilian se gândeşte să plece în perioada de transferări din ianuarie. Manchester City a intrat imediat pe fir şi le-a făcut o ofertă concretă şefilor lui Arsenal, de 58 de milioane de euro.

Casele de pariuri din Anglia au speculat momentul şi au introdus oferte în program - 7/4 este cota ca Alexis Sanchez să se transfere la Manchester City, 5/2 pentru Juventus, 10/1 pentru Manchester United şi 12/1 să ajungă la marii rivali din Londra, de la Chelsea. Se fac pariuri şi pe seama momentului plecării starului luI Arsenal la City: 2/1 este cota ca Sanchez să se transfere pe "Etihad" la vară şi 12/1 să plece în această iarnă la echipa antrenată de Guardiola.

 

Vezi care casă de pariuri online are cea mai bună ofertă de pariuri live

 

Mutarea la City este cea mai plauzibilă. Guardiola dă o dublă lovitură: îşi întăreşte echipa şi, în acelaşi timp, slăbeşte una dintre adversarele cu şanse mari la titlu anul ăsta. Relaţiile dintre cele două cluburi ar deveni chiar încinse în cazul ăsta,

---scrie presa din Anglia

Sanchez este plătit de Arsenal cu 150 de mii de euro pe săptămână, iar chilianul vrea o mărire de 50 de milioane, lucru cu care se pare şefii echipei nu sunt de acord. Aşa că atacantul în vârstă de 28 de ani e decis să plece. În afară de Manchester City, şi italienii de la Juventus s-au interesat de el. 

Alexis Sanchez are încredere deplină în calităţile sale. Chilianul se consideră la acelaşi nivel cu fotbaliştii care au câştigat ultimele opt "Baloane de Aur", Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo.

Pot concura fără probleme cu orice mare jucător. Nu mă simt inferior nimănui. Îmi plac calităţile lui Messi şi Ronaldo, dar şi eu am aceleaşi abilităţi,

---a spus Alexis Sanchez

Transferat în 2014 de Arsenal de la Barcelona pentru 42,5 milioane de euro, atacantul chilian a purtat primele discuţii cu Manchester City în această vară, dar a rămas pe loc datorită unei discuţii cu Arsene Wenger. Acum, antrenorul francez e decis să-l lase să plece, pentru că preferă ca clubul să ia bani buni pe el, decât să-l piardă liber de contract la anul, când intră în ultimele şase luni de contract. 

 

Foto: dailymail.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi