Se fac eforturi imense pentru anihilarea mafiei pariurilor din Asia

Activităţile ilegale de pe piaţa jocurilor de noroc sunt probleme cu care se confruntă cele mai mari state europene şi cu atât mai mult cele de pe continentul asiatic. Lupta pentru combatarea lor este însă din ce în mai accerbă şi asta se întâmplă în ultimul timp şi în Malaezia, o ţară care în urmă cu câţiva ani era văzută ca un paradis pentru mafia pariurilor.

Între timp s-au făcut modificări legislative importante şi organele statului se implică din ce în ce mai mult în eradicarea acestor activităţi online. Într-un raport al MCMC (echivalentul ONJN în România) se precizează că în primele luni ale acestui an au fost închise 310 site-uri de jocuri de noroc care activau ilegal pe teritoriul Malaeziei. Sunt într-un proces de verificare alte peste 600 astfel de site-uri, care sunt şi ele suspecte.

Lupta pentru combatarea acestui gen de activităţi este de mare notorietate chiar şi la nivel politic, fiind considerată o problemă de maxim interes pentru societate.

Acelaşi lucru se întâmplă în ultimul timp şi în România, iar cadrul legal a fost modificat special pentru a taxa toţi operatorii de pariuri de pe teritoriul ţării. Pe acelaşi principiu ca în Malaezia merge şi ONJN, care a afişat în această lună lista neagră a site-urilor care desfășoară activități de jocuri de noroc neautorizate în România.

Revenind în Asia, trebuie precizat că aceasta nu este prima măsură luată de autorităţile malaeziene în acest sens. Anul trecut au fost reţinute peste 20.000 de persoane suspecte de desfăşurarea unor activităţi ilegale în domeniul jocurilor de noroc şi au fost confiscate peste 130.000 de computere. Nu mai puţin de 7.181 din acele persoane au fost acuzate mai târziu în justiţie.

Şi totul nu se încheie aici, deoarece la sfârşitul anului trecut Malaezia a solicitat ajutor politic Chinei pentru combaterea activităţilor ilegale, un stat mult mai puternic şi cu tehnici mult superioare de depistare a operatorilor online.

Sunt de admirat eforturile acestui stat, în condiţiile în care activităţile ilegale pe piaţa pariurilor din Asia pot fi cu greu eradicate. Rezultatele pozitive au început însă să apară şi chiar dacă acest gen de acţiuni nu vor putea fi stopate în totalitate măcar vor fi diminuate considerabil.

Pariază online la această casă de pariuri si ai un bonus la prima depunere de până la 1200 RON !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi