Se confirmă calculele hârtiei, va câştiga Suedia Eurovision 2015?

În acest articol vă făceam o prezentare generală a ediţiei 2015 a Eurovision-ului. Astăzi revin cu marea finală şi revenim cu un update. Vrem să vedem cum au variat cotele principalelor favorite după evoluţiile lor din semifinale, dar şi cotele pronosticurilor propuse de mine înainte de semifinale.

Marţi seară Suedia era favorită cu o cotă de 2.62, urmată de Italia cu cota 3.50, iar Rusia şi Australia erau la ceva distanţă de ele cu cota 7 pentru fiecare. Pe reprezentanţii Italiei şi Australiei nu i-am văzut în semfinale dintre favoriţi. Suedia se pare că a impresionat casele de pariuri astfel că cota pentru triumful lor a scăzut la 2.25. În scădere este şi cota Rusiei, fiind în prezent de 4.50. Între cele patru favorite amintite mai sus s-a intercalat şi Belgia cu o cotă de 7.50, asta după ce înainte de semifinale avea cota 67!

România, reprezentată de Voltaj, pleacă în concurs cu şansa a 21-a, doar şase state fiind creditate cu mai puţine şanse decât trupa noastră. Pentru o clasare în top 5 primim o cotă de 25.

eurovision-2015.JPG

Haideţi să vedem acum ce pariuri putem plasa pe reprezentanţii României la Viena:

România să termine pe primele 10 locuri:
Da 4.50
Nu 1.16
România să fie cea mai bună dintre echipele din Balcani (Serbia, Slovenia, Albania, Grecia, Muntenegru) 6.00
România să primească 12 puncte de la Spania 5.00. Avem cititori din Spania? O punem de un blat? :))

Finala Eurovision 2015 va avea loc astăzi de la ora 22:00 la Viena şi va putea fi urmărită în direct pe TVR 1. La această casă de pariuri online puteţi paria pe Eurovision atât înainte de startul competiţiei, cât şi live. 

Iată şi piesa favorită să câştige Eurovision 2015 (Måns Zelmerlöw - Heroes - Suedia)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii