Se bat pe Cupă...Craiova vrea să joace meciul duminică, Dinamo nici nu vrea să audă!

Șefii FRF s-au încărcat de...”Doamne Ajută” cu toată nebunia creată, din vina lor, pe seama disputării meciurilor din sferturile Cupei României. Începuseră bine, cu amânarea disputei dintre FC Botoșani și Poli Iași, și au continuat la fel și cu CSU Craiova vs Dinamo. Dar ce s-a întâmplat în cazul confruntării dintre Hermannstadt și FCSB întrece orice imaginație, cu o încăpățânare dusă până la extrem de Răzvan Burleanu. (foto: sportpictures.eu)

Meciul dintre Craiova și Dinamo ar fi trebuit să se joace tot astăzi, odată cu partida de la Sibiu, dar FRF a decis să amâne meciul pentru data de 13 martie. Astăzi, oltenii au venit însă cu o altă propunere și au trimis chiar o scrisoare oficială pe adresa federației. Numai că Dinamo nu este de acord cu propunerea venită din partea echipei antrenate de Devis Mangia - ca meciul să se joace pe 4 martie. Totodată, și gruparea din ”Ștefan cel Mare” a trimis o scrisoare la LPF. 

"De ce ar trebui să jucăm duminică? Aseară am avut o discuţie cu deţinătorii de drepturi vizavi de programarea primei etape din play-out. Şi-au exprimat dorinţa de a se amâna meciurile. Şi cele din play-off, şi cele din play-out. Prin urmare, am trimis la ligă o solicitare în acest sens. Când vorbim de vreme nu ne referim doar la condiţiile de joc din ziua meciului. De exemplu, echipa noastră nu a putut face antrenamente de duminică până azi. Condiţiile meteo nu au permis acest lucru. 13 cluburi din Liga 1 au trimis această solicitare la ligă, inclusiv Craiova. E o nebuloasă pentru mine solicitarea celor de la CSU Craiova", a spus secretarul general al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu, într-o intervenție la Digisport.

Mai jos este scrisoarea adresată FRF de către clubul CSU Craiova și semnată de președintele Marcel Popescu (foto: sportpictures.eu).

”Scrisoare adresată Federaţiei Române de Fotbal

Domnule preşedinte Răzvan Burleanu,

”Fotbalul trăieşte prin suporteri”, ne transmite Federaţia Română de Fotbal printr-unul dintre motto-urile ei, cu care noi, la Universitatea Craiova, suntem perfect de acord.

Pentru că şi noi credem că fotbalul trăieşte prin suporteri, vrem ca reprogramarea derby-ului cu Dinamo să se facă pentru o dată la care cât mai mulţi suporteri să ajungă la stadion.

Pentru că şi noi credem că fotbalul trăieşte prin suporteri, vrem să jucăm meciul cap de afiş al ”sferturilor” într-o zi tradiţională de fotbal.

Pentru că şi noi credem că fotbalul trăieşte prin suporteri, vrem să jucăm derby-ul în condiţii ireproşabile atât în ceea ce priveşte confortul jucătorilor, cât şi pe cel al spectatorilor.

Pentru că şi noi credem că fotbalul trăieşte prin suporteri, va rugăm chiar în numele lor, al suporterilor, să reprogramaţi meciul cu Dinamo pentru duminică, 4 martie. Pentru că duminică este o zi de fotbal, nu de lucru. Pentru că duminică nu va mai fi cod portocaliu şi vremea va fi acceptabilă pentru a face şi a asista la sport. Dar mai ales pentru că atât gazonul, cât şi tribunele stadionului Ion Oblemenco se prezintă în condiţii excelente pentru găzduirea unui eveniment sportiv de înaltă ţinută.

Cu stimă,

Marcel Popescu

P.S. Sperăm că anunţul privind programarea meciului pe data de 13 martie 2018 este doar cu titlu de glumă", se arată în finalul comunicatului șefilor lui CSU Craiova.

Florin Bratu vine cu schimbări la Dinamo

Bratu a fost de acord să o preia pe Dinamo într-un moment greu. Fostul atacant din ”Ștefan cel Mare” și-a dat și el seama că va avea mult de muncă până să redreseze echipa, așa că a cerut angajarea unui psiholog pentru jucători. ”I-am antrenat în aceste zile pe băieți și mi s-au ”spovedit”...Orice om are și o latură sensibilă. O să discut mult cu jucătorii. Au venit și au vorbit cu mine, să-și spună păsurile”, a spus Florin Bratu la Digisport

A fost momentul în care Bratu (foto: sportpictures.eu) le-a spus șefilor echipei că are nevoie cât mai repede de un psiholog de meserie la Dinamo. "Acum nu avem psiholog, dar vom angaja. Dar eu trebuie să știu cel mai bine ce are fiecare de spus. Sunt jucători cu capul în pământ la discuții...Până nu vin cu plăcere la antrenament, nu pot face nimic. Dar vom rezolva și asta, vor veni cu plăcere la pregătiri", a adăugat noul antrenor al ”câinilor”. 

Florin Bratu este al 10-lea antrenor adus la Dinamo în ”era” Negoiță, după Cornel Țălnar, Gigi Mulțescu, Flavius Stoican, Ionel Dănciulescu, Mihai Teja, Mircea Rednic, Ioan Andone, Cosmin Contra și Vasile Miriuță. Cei de la gsp.ro au încercat să intuiască primul ”11” cu care Florin Bratu va aborda meciurile care vor urma: Cum ar putea arăta Dinamo cu Bratu antrenor: Penedo - Hanca, R. Grigore, M. Popescu, Olteanu - Nistor, L. Gheorghe - I. Gheorghe, Pesici, Torje - R. Moldoveanu. Ca rezerve sunt: Brănescu, Katsikas, Palici, Dudea, Fl. Vasile, I. Șerban și Nemec. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!