Screciu, variantă la naționala mare. Plecare cu peripeții pentru tricolori în Israel

Cosmin Contra e atent la tot ce mișcă în jurul său. Selecționerul a stat cu ochi pe jucătorii din naționala Under19 în meciul cu Serbia și a remarcat câțiva jucători care ar putea face pasul către echipa mare. Iar unul dintre aceștia este fundașul Craiovei, Vladimir Screciu (foto: sportpictures.eu). În vârstă de 18 ani, Screciu are 39 de meciuri jucate până acum pentru olteni și a fost integralist în victoria la scor a României, 4-0 cu Serbia chiar la debutul în Turul de Elită U19.

"Nu mi-e frică să aduc jucători care confirmă şi au un joc constant, chiar şi dacă au vârste de 17, 18 sau 19 ani. Vlad Screciu a făcut un meci extraordinar. A fost unul dintre remarcaţii mei, mai ales că acolo căutăm soluţii. Dacă vor juca aşa în continuare, vor avea poarta deschisă oricând", a spus Contra.

Vremea rea care s-a abătut asupra României a fost la un pas să le bareze calea tricolorilor către Israel, acolo unde mâine este programat amicalul în care Nicușor Stanciu îl va înfrunta pe colegul său de la Sparta Praga - atacantul Tal Ben Haim II. Astfel, avionul în care se afla naționala României a decolat de pe Otopeni cu o întârziere de două ore și jumătate din cauza viscolului. De atât a fost nevoie pentru a fi deszăpezită pista de pe cel mai mare aeroport al României. 

Managerul sportiv al naționalei, Adi Mutu (foto: sportpictures.eu) ar fi făcut drumul înapoi spre casă...”A fost prima oară în viața mea când nu voiam să mă ridic din pat, când am văzut ce e afară. Nu e ceva normal pentru luna în care suntem. O să mergem acolo și o să ne placă, pentru că e cald. Sper că băieții să se adapteze la 30 de grade, după frigul ăsta...E diferență foarte mare. Probabil trebuia să plecăm la începutul săptămânii, și așa au fost condiții grele pentru a ne antrena", a spus Mutu. 

Pentru amicalele cu Israel și Suedia, Contra a convocat următorul lot de jucători: 

Portari: Ciprian Tătărușanu (Nantes, 48/0), Silviu Lung (Kayserispor, 3/0), Florin Niță (Sparta Praga, 1/0), Bogdan Lobonț (AS Roma, 85/0)

Fundași: Romario Benzar (FCSB, 10/0), Cristi Manea (CFR Cluj, 1/0), Cosmin Moți (Ludogoreț, 12/0), Cristian Săpunaru (Kayserispor, 23/0), Dragoș Grigore (Al Sailiya, 31/0), Alin Toșca (Benevento, 10/0), Ionuț Nedelcearu (UFA, 0/0), Nicușor Bancu (CSU Craiova, 1/0) 
  
Mijlocași: Mihai Pintilii (FCSB, 40/1), Răzvan Marin (Standard Liege, 9/1), Alexandru Cicâldău (Viitorul, 0/0), Nicolae Stanciu (Sparta Praga, 19/6), Alexandru Chipciu (Anderlecht, 32/4), Dorin Rotariu (Royal Mouscron, 4/0), Paul Anton (Anji Mahacikala, 0/0), Gheorghe Grozav (Bursaspor, 23/5), Dennis Man (FCSB, 0/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 13/1), Alexandru Mitriță (CSU Craiova, 0/0), Constantin Budescu (FCSB, 8/4) 
  
Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogoreț, 21/6), George Țucudean (CFR Cluj, 2/0) 

Deschide cont acum și pariază pe victoria României contra Suediei la o cotă mărită de 28.00!

Detalii despre ofertă aiAICI!

 

Înregistrează-te și pariază că România învinge Israelul pe o cotă mărită de 15.00!


Mai multe detalii despre ofertă găseștiAICI!

 

Deschide cont acum și plasează orice pariu pe Israel vs România
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 
IntrăAICIpentru a afla detalii despre această ofertă! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!