Scotia Premier League - Statistica pronosticurilor

Prima liga de fotbal a Scotiei ne-a oferit un spectacol pe cinste in acest sezon 2011-2012 in cele 174 de partide ce s-au desfasurat pana acum. Am avut in total 452 de goluri inscrise ceea ce inseamna o medie de 2.60 goluri pe meci. Victoriile au fost impartite intre gazde si oaspeti si spunem asta pentru ca in 37.9% din partide au reusit sa castige echipele gazda iar in 35.1% au reusit sa castige oaspetii, restul de 27.0% din partide s-au incheiat la egalitate.

scotia.jpg

Scotia - Premier League - Statistici 1x2 Din cele 174 de partide disputate pana acum 66 de meciuri s-au incheiat cu victoria gazdelor, 61 cu victorii ale oaspetilor si alte 47 de partide s-au incheiat la egalitate. Celtic Glasgow are cel mai bun procentaj al victoriilor (80%), in timp ce Dunfermline are un procentaj de victorii obtinute in acest sezon de doar 13%. Atunci cand vine vorba de remize St. Mirren este ''campioana'', avand un procentaj de 44% din meciuri terminate la egaliatate. La capitolul infrangeri din nou Dunfermline sta cel mai prost, 63% este procentajul de meciuri pierdute de ei, in timp ce Celtic Glasgow are doar 10% din meciurile jucate pe care le-a pierdut in acest sezon.

Scotia - Premier League - Statistici sub/peste goluri - peste 0.5 goluri -  in 87.9% din meciurile jucate in Scotia Premier League s-a marcat cel putin un gol. In 96.7% din partidele jucate de Celtic si Dunfermline s-a marcat cel putin un gol, astfel cele doua au cel mai mic procentaj de remize ''albe''.  La capatul celalalt in 24.1% din partidele jucate de St.Mirren nu s-a inscris. - peste 1.5 goluri -  daca Aberdeen are un procentaj de doar 62.1% atunci cand vine vorba de meciurile jucate in care s-au marcat peste 1,5 goluri la capatul celalalt o avem pe Dunfermline care in 83.3% din meciurile jucate de aceasta s-au inscris peste 1,5 goluri. Per ansamblu in 71.8% din partidele jucate in acest sezon de Premier League s-au marcat minim doua goluri - peste 2.5 goluri -  in 63.3% din partidele jucate de  Dunfermline in acest sezon s-au marcat peste 2.5 goluri, la polul opus ''echipa de under'' este Hearts care are un procentaj de doar 31% meciuri terminate cu mai mult de doua goluri. 48.3% din partidele jucate in acest sezon de Premier League s-au terminat cu maxim doua goluri - peste 3,5 goluri - 48.3% din meciurile jucate de Hibernian in acest sezon s-au incheiat cu peste trei goluri marcate, fiind astfel cea mai prolifica echipa la acest capitol iar Hearts ne-a oferit cele mai putine meciuri cu peste 3,5 goluri, doar 13.8% din cele 29 jucate de ei. - peste 4,5 goluri - in 3.4% din partidele jucate de Aberdeen si Hearts am avut parte de spectacol total si de minim cinci goluri marcate. La capatul celalat mai mult de un sfert din partidele jucate de Hiberian (27.6%) au ''mers'' in peste 4.5 goluri

Scotia - Premier League - Statistici Scor Corect Aceasta editie 2011-2012 din Scotia Premier League ne-a oferit o multime de rezultate interesante insa cele mai intalnite doua rezultate au fost egalurile. Astfel 12.07% din meciurile jucate in acest sezon din Scotia Premier, ceea ce inseamna 21 de partide, s-au incheiat cu scorul de 0-0, iar 17 partide (9.77%) s-au terminat cu scorul de 1-1. Atunci cand vine vorba de rezultatele de la pauza, 0-0 a fost cel mai intalnit scor, in 35.63% din jocuri.

Scotia - Premier League - Statistici diferenta de scor - victorii/infrangeri la un gol diferenta - Celtic este echipa cu cele mai multe victorii in acest sezon din Premier League, iar 11 din meciurile castigate de ea au fost la o diferenta de un singur gol, fiind formatia cu cele mai multe astfel de victorii. La polul opus se afla Hearts care a reusit doar de doua ori sa castige la o diferenta de un singur gol. Trecem de partea celaalta la infrangeri si vom vedea ca Celtic Glasgow a pierdut doar o singura data la un gol diferenta, iar Aberdeen, Hearts, Hibernian si Inverness au pierdut fiecare de sapte ori la limita. - victorii/infrangeri la doua goluri - Aberdeen, Hibernians si Kilmarnock au reusit fiecare sa obtina doar cate o victorie la doua goluri diferenta pana acum, iar Glasgow Rangers a reusit de opt ori sa castige la o diferenta de fix doua goluri. La capitolul infrangeri la doua goluri Dunfermline si Hibernian au fiecare cate sase infrangeri, iar Motherwell a pierdut doar o data la exact doua goluri - victorii/infrangere la trei goluri - Glasgow a reusit sa obtina patru victorii la trei goluri diferenta in acest sezon din Scotia Premier League, in timp ce Aberdeen si Hibernian nu au nici macar o victorie la trei goluri. La capitolul infrangeri la trei goluri diferenta Dunfermline a pierdut de cele mai multe ori astfel, de patru ori in timp ce Celtic, Dundee United si Glasgow Rangers nu au pierdut niciodata la trei goluri. - victorii/infrangere la 4 sau mai multe goluri - Celtic Glasgow a reusit de cinci ori in acest sezon sa castige la patru sau mai multe goluri, iar la capitolul infrangeri din nou Dunfermline a reusit sa piarda de cele mai multe ori, de trei ori, la o diferenta de peste trei goluri.

Scotia - Premier League - Statistici Pauza/Final Din cele 174 de partide disputate in acest sezon de Scotia - Premier League cele mai multe meciuri (42) s-au incheiat cu victorii ale echipelor gazda dupa ce au condus si la pauza. La fel s-a intamplat si in 34 din meciurile jucate in deplasare acolo unde oaspetii s-au impus dupa ce au condus si la pauza, iar alte 33 de meciuri s-au terminat la egalitate dupa ce la pauza scorul era tot egal. - 1/1 - Celtic Glasgow alaturi de Dunfermline  au terminat cele mai multe partide in care echipa gazda a condus la pauza si a reusit sa se si impuna la final, fiecare disputand cate 10 astfel de jocuri, iar St. Mirren a terminat cele mai putine meciuri de 1/1, doar 5 - 1/X - Din nou Dunfermline, insa de aceasta data alaturi de Inverness au incheiat cate trei meciuri in care echipa gazda a condus la pauza, iar la final scorul a fost egal - 1/2 - nu au fost prea multe rasturnari de situatie in acest sezon din Scotia Premier League, insa Dundee United a incheiat doua partide in care echipa gazda a condus la pauza, iar la final s-a impus formatia vizitatoare - X/1 - Hearts si Inverness ne-au oferit cele mai multe astfel de meciuri in care la pauza scorul a fost egal, iar la final s-a impus echipa gazda, fiecare dintre cele doua echipe terminand sase astfel de meciuri. La polul opus nici o partida jucata de Dunfermline nu a avut un astfel de deznodamant - X/X - St. Mirren este ''campioana remizelor'' din acest sezon si astfel in 11 partide disputate de ea scorul a fost egal atat la pauza, cat si la final. La capatul celalalt Celtic si Dunfermline au incheiat doar doua astfel de partide - X/2 - in sapte partide jucate de Inverness CT la pauza a fost egal, iar la final a triumfat echipa vizitatoare. De partea cealalta doar doua partide jucate de Hearts au avut un astfel de deznodamant - 2/1 - Hibernian a terminat doua astfel de partide in care la pauza a condus echipa oaspete, iar la final s-au impus gazdele - 2/ X  - tot Hibernian este echipa care a inregistrat cele mai multe astfel de rezultate, trei partide avand acest deznodamant - 2/2 - La acest capitol St. Johnstone si Dunfermline ne-au oferit cele mai multe partide in care la pauza oaspetii au condus, iar la final tot ei au reusit sa se impuna. Aberdeen si Inverness au terminat fiecare doar cate o astfel de partida.

Scotia - Premier League - Statistici minute goluri - 1 >>> 15  - in primul sfert de ora Celtig este echipa care a reusit sa marcheze cele mai multe goluri (14), in timp ce St Johnstone a marcat doar de doua ori in acest interval. St Mirren a primit cele mai multe goluri in acest interval (9), iar Celtig cele mai putine, doar unul singur - 16 >>> 30 - Glasgow Rangers a reusit sa inscrie cele mai multe goluri in acest interval (11), iar Aberdeen alaturi de Kilmarnock au marcat fiecare doar cate trei goluri. Dunfermline este echipa care a primit cele mai multe goluri in acest interval, 12. - 31 >>> pauza  - in ultima parte a primei reprize St Johnstone a reusit sa inscrie cele mai multe goluri, 10, iar cele mai multe goluri intre aceste minute le-a primit Dunfermline, acestia primind 16 goluri in ultimul sfert de ora al primei reprize - 46 >>> 60 - in primul sfert de ora al reprizei secunde Celtic este cea mai eficienta echipa, reusind sa marcheze de 10 ori, iar Kilmarnock este cea mai slaba in acest interval, marcand doar de trei ori si primind 10 goluri - 61 >>> 75 - Celtic are 15 goluri marcate in aceasta perioada, insa nu ea este cei mai buna pentru ca Glasgow a reusit sa inscrie de 17 ori intre minutele 61 si 75. De partea cealalta St Mirren nu a reusit sa marcheze nici macar o data in acest interval, iar Hibernian a primit 14 goluri - 76 >>> final - pe finalul meciurilor Dundee United este cea mai buna echipa, reusind sa marcheze de 15 ori in ultimul sfert de ora si au primit doar cinci goluri. Si Hearts sta destul de bine pe final, 11 goluri marcate si 3 primite, iar Inverness este echipa care a primit cele mai multe goluri pe finalurile de meci, 13.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi