Schweinsteiger nu mai vrea la naţională. Şi-a anunţat retragerea pe contul de socializare

Bastian Schweinsteiger s-a retras in linişte din naţionala Germaniei. A făcut anunţul pe contul său de socializare! Selecţionerul Joachim Lowe a vrut să se convingă personal când a auzit, şi l-a sunat pe mijlocaşul lui Manchester United, dezvăluie presa din Anglia. Atunci a realizat că Bastian n-a glumit.

Dragi fani ai echipei naționale. Tocmai i-am spus antrenorului Mannschaft-ului să nu mă mai ia în considerare pentru selecțiile ce vor urma, fiindcă vreau să mă retrag,

a scris jucătorul de 31 de ani pe contul de socializare

Bastian Schweinsteiger este unul dintre cei mai titraţi fotbalişti germani din istorie. A debutat în naţionala ţării sale în 2004 și a marcat 24 de goluri în cele 120 de meciuri. A cucerit titlul la mondial în 2014 în Brazilia și a fost vicecampion europen în 2008, după finala pierdută în faţa Spaniei. Bastian Schweinsteiger a participat la 3 Cupe Mondiale și 4 Campionate Europene. Ultimul, la Euro 2016, unde Germania a ajuns până în semifinale. Nemţii au pierdut cu 2-0 în faţa Franţei şi au plecat acasă.

Şi jucătorul german a avut o surpriză - a aflat din presa engleză ca nu face parte din planurile de viitor ale noului manager, Jose Mourinho. Tyler Blackett, James Wilson şi Will Keane sunt ceilalţi jucători pe care portughezul nu îi mai vrea la Man United. 

https://www.thesun.co.uk/sport/football/1520995/manchester-united-ace-bastian-schweinsteiger-retires-from-international-football-as-germany-star-aims-to-win-over-jose-mourinho-ahead-of-squad-clear-out/

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi