Schweinsteiger, ca şi plecat de la Man United. Inter şi Milan îl vor pe jucătorul german

Bastian Schweinsteiger se pregăteşte să se despartă de Manchester United. Exilarea pe banca de rezerve, dar şi iminenta sosire a lui Paul Pogba i-au dat de înţeles jucătorului german de 32 de ani că nu mai e dorit pe "Stamford Bridge". Acum, Schweinsteiger trebuie să-şi găsească echipă până la sfîrşitul lui august, atunci când se încheie perioada de transferări. 

Culmea, cel mai rău s-a supărat...fratele lui Bastian. Fost jucător şi el la Bayern şi actual secund la echipa U17 a bavarezilor, Tobias Schweinsteiger a postat un mesaj scurt, dar cuprinzător, pe contul său de socializare la adresa antrenorului Jose Mourinho."Ruşine!", a scris Tobias. Fratele lui Bastian a fost repede contrat de un fan al lui United, nemulţumit de faptul că jucătorului german nu-i mai stă gândul la fotbal de când s-a căsătorit cu jucătoarea de tenis Ana Ivanovici. "Fără supărare Tobias, dar fratele tău şi-a petrecut timpul mai mult cu Doamna, în circuitul de tenis, decât pe "Old Trafford", a scris fanul lui United. 

Presa din Anglia scrie că Mourinho i-a spus lui Bastian că nu mai are loc în vestiarul echipei. Acum, fostul internaţional german se antrenează cu echipa U23 a lui Manchester United. Ajuns pe "Old Trafford" anul trecut în schimbul a 20 de milioane de euro, Schweinsteiger e dorit acum în Italia de Milan şi Inter. 

Foto:

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3718149/Bastian-Schweinsteiger-banished-reserve-team-dressing-room-Manchester-United-manager-Jose-Mourinho-tells-German-free-club.html

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi