Schimbări importante la Betfair începând cu luna iulie 2016! Vezi ce ai de făcut pentru ca contul tău să nu fie închis!

Cei de la betfair.com au venit în urmă cu câteva zile cu un anunț important pentru clienții din România. Începând cu luna iulie 2016 îți vei putea accesa contul la adresa betfair.ro; acest link este și acum funcționabil, dar momentan redirecționează către varianta internațională a site-ului.

Ce aduce în plus această schimbare? În primul rând platforma Betfair va fi tradusă integral în limba română. Pagina de pariuri sportive este disponibilă și acum în limba noastră maternă, dar traducerea este incompletă și alocuri incorectă. De asemenea, platforma de jocuri de cazino nu este momentan disponibilă în română, lucru care se va schimba începând cu luna iulie.

betfair.jpg

Probabil vor fi aduse și alte schimbări la varianta site-ului în română pentru ca acesta să fie cât mai adaptat pieței de la noi din țară. Însă un alt lucru ar trebui să intereseze mai mult clienții din România în momentul acesta. Odată cu anunțul lansării site-ului betfair.ro, staff-ul agenției a venit cu o precizare importantă.

Este obligatoriu ca toți clienții să își verifice identitatea până cel târziu pe 27 august 2016. Orice cont neverificat până la această dată va fi închis automat! Cei de la Betfair recomandă să finalizezi procesul de verificare KYC cât mai rapid, și eu te sfătuiesc același lucru. Nu lăsa pe ultimul moment; pe lângă faptul că există posibilitatea să uiți, s-ar putea să fie destul de mulți cei care trimit documentele în ultima clipă, iar astfel procesul de verificare s-ar putea să dureze mai mult decât ar fi normal. Este neclar în acest moment dacă cei care vor avea conturile închise vor putea deschide alte conturi noi în viitorul apropiat, dar recomand să iei toate măsurile necesare pentru a nu ajunge într-o astfel situație.

Pentru a îți verifica contul Betfair, accesează ”Contul meu” - ”Contul meu Betfair” - ”Detaliile mele” - ”Upload documente”. Aici trebuie să uplodezi un act de identitate care să conțină numele, data nașterii și o poză. De exemplu poți trimite o copie după buletin, după pașaport sau după permisul de conducere.

Conform D. 2161/28.08.2015, betfair.com deține o licență provizorie la ONJN valabilă până la data de 31 august 2016 datorită căreia poate oferi în legalitate jocuri de cazino, pariuri în cotă fixă, dar și pariuri în contrapartidă, acesta fiind singurul operator licențiat care pune la dispoziția  pariorilor din România o platformă de betting exchange. Cu siguranță valabilitatea licenței va fi extinsă și după finalul lunii august.

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi