Schimbare la Dinamo: Contra, pregătit să-i ia locul lui Andone!

Meciul cu Craiova s-ar putea termina şi mai prost pentru Ioan Andone. DigiSport scrie că antrenorul lui Dinamo e în pericol să fie demis după înfrângerea de la Severin. Chiar Andone a adus vorba despre asta, la finalul meciului, dar doar să reamintească faptul că va pleca din "Ştefan cel Mare" la finalul sezonului! 

Nu i-am auzit pe suporteri să vorbească despre demisie, doar câțiva olteni care făceau glume. Am un contract valabil pe două sezoane. Este totul valabil și există o clauză de reziliere și tot ce trebuie. Dacă nu termin pe primele două locuri, plec singur, altfel nu este nici o problemă. Este şi o criză, trebuie un şoc ca să ieşim din asta, 

---a declarat Andone după înfrângerea cu Craiova

Chiar dacă nu a spus-o direct, Andone a lăsat să se înţeleagă că se aşteaptă ca şefii echipei să ia unele măsuri. Prima se pare că este chiar înlocuirea sa cu Cosmin Contra, aşa cum mai scrie DigiSport. "Locul 8 nu ne convine deloc, sper ca antrenorul şi jucătorii să îşi dea seama de aceste lucruri", a fost mesajul transmis de noul manager general al lui Dinamo, Adrian Mutu. 

Contra este o variantă la îndemână şi o mutare care se poate face rapid - acesta e liber de contract după demiterea de la Alcorcon.

Fost coleg cu Mutu la naţionala României, Contra i-a fost şi antrenor acestuia la Petrolul Ploieşti, iar între cei doi există o relaţie de prietenie de aproape 15 ani. Cosmin Contra, care se pare că a mai fost pe lista lui Ionuţ Negoiţă în această vară, a jucat timp de trei ani în "Ştefan cel Mare", între 1996 şi 1999, după care s-a transferat în Spania, la Deportivo Alaves. 

Fostul internaţional român şi-a început cariera de antrenor în 2010, iar în Liga 1 le-a mai antrenat pe Politehnica Timişoara şi Petrolul Ploieşti. În Spania le-a pregătit pe Fuenlabrada, Getafe şi Alcorcon. În 2015, pentru o perioadă scurtă de timp, a trecut pe la chinezii de la Guangzhou.

 

Foto: Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi