Schimbare la Dinamo: a venit Nistor, pleacă Gnohere! "Bizonul" e dorit în Spania, la Alaves

Echipele din Europa se grăbesc, astă seară se încheie perioada de transferări. Nici spaniolii de la Deportivo Alaves nu fac excepţie - îi vor pe Gnohere şi Keşeru! Fosta echipă a lui Mara şi Contra e dispusă să plătească 600 de mii de euro pentru golgheterul lui Dinamo, scrie Digi Sport. Francezul a refuzat prelungirea contractului cu clubul din "Ştefan cel Mare", iar în iarnă poate semna cu orice echipă din postura de jucător aflat în ultimele 6 luni de contract. Dinamo încearcă acum să obţină cât mai mulţi bani în schimbul lui Gnohere, adus de Mircea Rednic gratis în urmă cu un an. 

Mai greu le va fi spaniolilor cu Keşeru. Jucătorul se simte excelent în Bulgaria. Cel mai mult contează însă decizia şefilor lui Ludogoreţ, care se pare că sunt de acord cu un transfer al fostului stelist.

Fiind ultima zi de transferuri nu este exclus să asistăm la o surpriză şi să-i vedem pe cei doi la Alaves. Ambii jucători sunt ţinte clare pentru spanioli,

---a declarat Bogdan Mara 

Şi Dinamo a mai făcut un transfer. Fostul căpitan al Pandurilor, Dan Nistor a ales să joace pentru echipa lui Ioan Andone. A refuzat-o pe ŢSKA Sofia pentru Dinamo.

Sunt fericit că s-a terminat. Sper să fac lucruri extraordinare aici şi să câştigăm trofee. E un pas uriaş în carieră, e echipa cea mai de tradiţie din România, cu cei mai frumoşi fani. Sper să nu-i dezamăgesc şi să câştigăm un trofeu. Au fost discuţii cu bulgarii, dar am zis că e mai bine să aleg Dinamo. Când te doreşte un club atât de mare cum e Dinamo, celelalte oferte nu mai contează. Nu a fost vorba de bani, nu a fost vorba de nimic, am ales cu sufletul şi sunt foarte fericit,

---a spus Dan Nistor

Foto: Mircea Roşca / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi