Schimbare importantă: Novomatic a renunțat la exclusivitatea cu Admiral!

Piaţa jocurilor de noroc din România este una extrem de darnică şi cu un mare potenţial de dezvoltare pentru cine vrea să investească în această industrie. În ultimul timp se constată o extindere masivă a afacerilor în domeniul online, dar totul are o explicaţie. Extinderea reţelei de internet, diversitatea şi tehnologiile de ultimă generaţie ale telefoanelor mobile sau altor dispozitive mobile, dar şi numeroasele aplicaţii apărute în piaţă au făcut ca "fenomenul" să cunoască o dezvoltare masivă. 

Interesant e că operatorii online nu se axează doar pe extinderea afacerii, ci au în vedere şi îmbunătăţirea produselor pe care le oferă clienţilor şi pe promovarea noilor tehnologii care să le dea impresia jucătorilor că stau la o masă adevărată, asemănătoare celor din cazinourile terestre.

Una dintre casele de pariuri care pun accent pe imagine este şi aceasta, care a lansat un portofoliu de jocuri slot produse de Greentube, divizie a Novomatic Interactive. Astfel, Book of Ra deluxe, Magic 81 sau Star Nova sunt disponibile acum şi pentru clienţii din România.

Şi pentru că am amintit de Novomatic, trebuie subliniat faptul că această companie a renunţat la exclusivitatea cu Admiral - un operator care oferă pariuri și jocuri de cazino online. Decizia este una surprinzătoare, în condiţiile în care casa de pariuri aparține de compania "mamă" Novomatic.

Joacă responsabil și nu investi mai mult de 10% din venitul lunar în jocuri de cazino! Dacă te confrunți cu probleme de joc, apelează la jocresponsabil.ro!

Pe internet, Admiral era până de curând singurul operator care oferea ONLINE posibilitatea de a "presta" jocurile de la Novomatic, iar cele mai populare păcănele în rândul jucătorilor români sunt Sizzling Hot, Book of Ra și Lucky Lady's Charm. Toate aceste sloturi sunt utilizate de aproximativ 80% din cei care frecventează barurile, casele de pariuri și cazinouri stradale, iar Novomatic furnizează softul pentru majoritatea aparatelor de acest gen din România.

Din motive necunoscute până acum, Novomatic a renunțat la exclusivitatea cu Admiral. Acest lucru a făcut ca şi alte cazinouri online să preia dreptul de a oferi cele mai celebre păcănele din România, iar printre cazinourile la care facem referire se numără unibet.ro, vladcazino.ro şi maxbet.ro.

Grupul de companii Novomatic activează pe piața românească de aproximativ 28 de ani, iar actualmente operează circa 2.500 de posturi de joc la echipamente electronice și 340 terminale de pariuri. Acestea sunt situate în mai mult de 200 de săli de jocuri de noroc Admiral sau partenere și agenţii de pariuri Tip&Cash, din întreaga țară.

De asemenea, grupul închiriază mai mult de 2.600 de echipamente de jocuri de noroc pentru terți și operează în parteneriat cu Compania Națională Loteria Română S.A. în jur de 5.100 de terminale de videoloterie (VLT), în aproximativ 1.400 de locații.

Deschide cont acum și încearcă jocul original Lucky Lady’s Charm cu un bonus fără depunere de 200RON + 50 FREESPINS!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi