Schalke vrea să cumpere din Anglia, dar e cam strânsă la pungă. Ţinta e Bentaleb, de la Tottenham

Şefii lui Schalke au luat 42,7 de milioane de euro vara asta de la Manchester City pentru Leroy Sane, dar acum sunt disperaţi să găsească un înlocuitor pe măsură. Nemţii au făcut şi câteva oferte concrete, dar până acum fără rezultat.

Ultimul jucător dorit de Schalke e Nabil Bentaleb, de la Tottenham. Englezii au refuzat însă din start propunerea când au auzit că nemţii oferă doar 11,5 milioane de euro pentru mijlocaşul algerian în vârstă de 21 de ani. "Mi se pare puţin ciudată această propunere, ca să nu spun altfel. Ne dorim tot ce-i mai bine pentru Nabil, aşa că nu ne vom grăbi", a spus preşedintele lui Tottenham, Daniel Levy. 

Oricum va fi, Nabil Bentaleb va pleca de pe Tottenham. Şi asta pentru că antrenorul Mauricio Pochettino a anunţat că jucătorul nu mai face parte din planurile sale, în condiţiile în care îi are la dispoziţie pe Victor Wanyama şi puştiul Dele Alli. 

Presa din Anglia scrie că Schalke se pregăteşte acum să facă o nouă ofertă, pentru că nu prea are ce face - la mijlocul terenului l-a pierdut şi pe Pierre-Emile Hojbjerg. Mijlocaşul danez în vârstă de 21 de ani, care fusese împrumutat de la Bayern Munchen, s-a transferat la Southampton. 

 

Foto: express.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi