Scene șocante în Franța! Suporteri răniți după ce au căzut cu gardul unei tribune!

Scene șocante în Ligue 1! Meciul dintre Amiens și Lille a fost suspendat după ce o parte a unei tribune a cedat și zeci de fani au căzut după ce s-au bucurat la marcarea unui gol. Incidentul s-a petrecut chiar după ce Lille a marcat prin Toure pentru 1-0. Fanii oaspeților s-au bucurat peste măsură, iar gardul de protecție al tribunei s-a prăbușit. 

Câteva zeci de persoane au căzut în apropierea terenului și imediat ambulanțele au intervenit să le acorde primul ajutor răniților. Partidă a fost oprită, iar mai târziu gazdele au hotărât să suspende meciul. 

Stadionul celor de la Amiens, nou-promovată în Ligue 1, este încă în renovare - o parte a stadionului este închis pentru fani. În sectorul fanilor lui Lille erau circa 500 de persoane. Potrivit unui anunț postst pe contul de Twitter al lui Lille, s-au înregistrat 29 de răniți dintre care 9 sunt în stare gravă!

Ce se întâmplă cu biletul tău la pariuri

Dacă partida se rejoacă în termen de maxim 48 de ore din momentul în care a fost programată inițial, atunci pariul rămâne valid și se așteaptă până când acesta este decis.

Dacă trec mai mult de 48 de ore, atunci pariul va fi declarat ”void”. Asta înseamnă :

- în cazul unui pariu single miza va fi returnată

- în cazul unui pariu multiplu evenimentul respectiv va primi o cotă de 1.00.

- în cazul unui pariu în sistem evenimentul respectiv primește cotă de 1.00 în cadrul fiecărei combinați

Cote bune, ofertă sportivă bogată și promoții tentate! Toate acestea le găsești AICI!

Dacă ai avut, de exemplu, un bilet multiplu cu 10 pariuri jucat la o agenție care oferea bonus pentru pariuri multiple, iar un pariu primește cotă de 1.00, atunci vei primi un bonus echivalent unui bilet cu 9 meciuri.

Termenul de 48 de ore este valabil la majoritatea caselor de pariuri online licențiate, dar fiecare agenție își poate impune propriul regulament intern. Astfel, acest termen ar putea fi diferit în anumite cazuri. De asemenea, sunt agenții care pot avea în regulament anumite clauze speciale.

E de preferat ca înainte de toate să citești regulamentul operatorului la care joci pentru a vedea ce prevede în astfel de cazuri, deoarece deciziile luate pot diferi de la caz la caz și de la agenție la agenție. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!