Scapă cine poate! Decizie radicală pentru stoparea jocurilor de noroc ilegale

Autoritățile din Filipine le-au pus sula în coaste șefilor poliției - ori scapă țara de jocurile de noroc ilegale, ori pleacă! Două săptămâni au primit termen polițiștii pentru eradicarea activității ilegale. Dacă nu, sunt liberi să-și depună insignele și armele și să se apuce de altceva. Comandantul Poliției Naționale din Filipine (PNP), Ronaldo "Bato" Dela Rosa a declarat reporterilor că tuturor șefilor de secții regionale din țară li s-a ordonat să declanșeze un adevărat ”război” împotriva celor care se ocupă cu jocuri de noroc ilegale.

”Dacă acest ordin este prea mult pentru cineva, atunci să vină la mine și să-mi spună. Îi voi ușura viața..Pe cei care nu au performanțe, pe cei care nu acționează conform directivei mele, îi sfătuiesc să plece! Nu o spun cu răutate, dar avem nevoie doar de oameni pe care ne putem baza”, a anunțat Dela Rosa. 

Acesta a declarat că răspunde direct în fața președintelui țării, Rodrigo Duterte - care i-a cerut intensificarea luptei împotriva acestei ”amenințări sociale” și în special împotriva operatorilor care concurează direct cu loteria de stat din Filipine. ”15 zile sunt suficiente pentru a îndeplini acest ordin, mai cu seamă dacă poliția primește sprijin din partea caselor de pariuri licențiate”, a mai spus șeful poliției din Filipine.

Pe de altă parte, Dela Rosa a spus că nu va fi o treabă ușoară și a făcut referire la avertismentul lui Alexander Butan (foto - primul din stânga), președintele Philippine Charity Sweepstakes Office (PCSO)  - o corporație guvernamentală responsabilă de fondurile pentru programele de sănătate, asistență socială și medicală, dar în același timp care răspunde și de Loteria națională. 

Potrivit lui Butan, PCSO intenționează reducerea cu 50% a contribuțiilor sale financiare la PNP (Poliția Națională din Filipine) din cauză că se urmărește eliminarea operatorilor de ”Jueteng” - cel mai popular joc de numere din Asia. 

Șeful PNP a spus că poliția va trebui să învețe să se descurce și fără acest ajutor financiar, în același timp acuzându-i pe șefii loteriei de stat care au spus că popularitatea Jueteng se datorează și activității din ultima vreme a polițiștilor. "Ne-ați folosit ca pe niște băieți neștiutori îna ceastă problemă a jocurilor de noroc ilegale...Nu ne scoateți pe noi acum țapi ispășitori! Ne vom face treaba”, a încheiat comandantul Poliției Naționale din Filipine, Ronaldo Dela Rosa. 

JOACĂ LA ACEASTĂ CASĂ DE PARIURI ONLINE RECOMANDATĂ DE PARIURIX!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi