Scandalul meciurilor trucate de la Clinceni ia amploare. Portarul Marinescu, acuzat de fostul preşedinte

 

Echipa de liga a doua, Academica Clinceni a intrat în vizorul FRF pentru meciuri aranjate la pariuri după ce fostul portar al echipei, Andrei Marinescu a făcut un denunţ la Comisia de Integritate a FRF. Acesta a povestit că înaintea unei partide din returul sezonului trecut vicepreşedintele clubului, Alex Dragomir i-ar fi propus să nu-şi apere corect şansele. “Jucătorul a recunoscut că vicepreşedintele i-a cerut să nu iasă pe centrări, să nu apere penalty-uri, să o lase mai moale, pentru că se vor paria mulţi bani pe un meci cu multe goluri”, au declarat surse din cadrul federaţiei pentru pariori.ro.

Fostul preşedinte de la Clinceni, Bogdan Apostu l-a desfiinţat pe portarul Andrei Marinescu. Într-o intervenţie la Emisiunea "Fluier final”, de la SportTotal FM, Apostu a lăsat să se înţeleagă că, de fapt, portarul Marinescu ar fi fost cel care se ocupa cu lucruri "necurate" la echipă!

Declaraţiile pe care le-a făcut m-au deranjat şi m-am văzut nevoit să intervin acum. Este vorba despre un băieţaş care, atunci când îi suna telefonul, vorbea în şoaptă sau ieşea din birou, ceea ce ne dădea de gândit. Eu l-am perceput mereu ca pe un băiat serios, cu capul pe umeri, muncitor şi nu l-am bănuit niciodată de lucruri necurate. Dar băieţaşul ăsta are un tupeu fantastic,

---a spus Bogdan Apostu

Fostul preşedinte de la Clinceni spune că nu se va mai implica niciodată în conducerea unei echipe. Scandalul provocat de portarul Marinescu (foto: liga2prosport.ro) i-a lăsat un gust amar.

În momentul ăsta nu-mi doresc să fiu conducător. Mă ocup de transferuri şi mă descurc, dar asta nu înseamnă că trebuie să accept ceea ce spune acest băiat, să mă denigreze un nimeni. Aştept să fiu chemat la comisie şi voi spune tot ce ştiu şi aşa cum au stat lucrurile în acea perioadă,

---a mai spus fostul preşedinte de la Clinceni 

Foto: fanatik.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi