Scandal uriaș la Euro U21: Germania și Italia, acuzate de blat!

E scandal cât casa la Campionatul European Under21 din Polonia! Primul ministru slovac, Robert Fico a trimis o scrisoare deschisă la UEFA acuzând faptul că ultimul meci din grupe dintre Germania și Italia ar fi fost aranjat!

Italienii aveau nevoie de victorie cu nemții pentru a se califica în semifinale de pe primul loc în grupă, lucru care s-a și întâmplat. Italia a câștigat cu 1-0 și a mers în penultimul act al competiției. Învinsă, Germania a mers și ea mai departe de pe locul doi, fiind echipa cel mai bine clasată (din punct de vedere al golaverajului) față de Slovacia - naționala care ar fi mers în semifinale în cazul unei înfrângeri a italienilor sau chiar al unui egal între Germania și Italia. (captură foto: youtube.com)

Slovacia a strâns 6 puncte și a terminat pe locul 2 în Grupa A, cu un golaveraj de +3. N-a fost de-ajuns însă să o depășească pe Germania, care a terminat pe locul 2 în Grupa C, dar cu un golaveraj de +4! În semifinale s-au calificat câștigătoarele de grupe (Italia, Spania și Anglia), împreună cu cea mai bine clasată echipă de pe locul 2 din cele trei grupe - adică Germania!.. 

Primul ministru al Slovaciei face un scandal monstru acum, susținând în scrisoarea deschisă că ”poporul slovac a fost victima unui rezultat stabilit dinainte!”. Robert Fico acuză faptul că cele două naționale au făcut o înțelegere pentru ca italienii să câștige meciul cu 1-0 și ambele echipe să se califice în semifinalele competiției, în detrimentul Slovaciei! 

Iată ce a scris Prim-ministrul Slovaciei în scrisoarea deschisă adresată președintelui UEFA, slovenul Aleksander Ceferin (foto: uefa.com):

Sunt convins că acest incident va fi investigat de către UEFA. Vor trebui stabilite reguli noi care să acorde credit eforturilor sportive și nu acestor rezultate mincinoase, care trebuiesc interzise! Putem vorbi despre o farsă, și nu de fotbal...A fost o farsă orchestrată, între două naționale de fotbal experimentate,”

---a scris Robert Fico în scrisoarea sa deschisă  (foto: As.com)

Slovacii au fost răzbunați în semifinale de Spania - ibericii au câștigat cu 3-1 și i-au trimis pe italieni acasă. Germania a avut și ea emoții - a câștigat la penalty-uri în fața Angliei și s-a calificat în finala de pe 30 iunie, în care se va bate cu Spania pentru trofeu.

Fă-ți și tu un cont la această casă de pariuri online și pariază pe finala de la Euro U21, Germania vs Spania! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi