Scandal în fotbalul din Vietnam! Meciuri aranjate în prima ligă!

Trucarea meciurilor este un fonemon despre care auzim tot mai des în ultimul timp şi este îngrijorător că apare şi în campionante destul de puternice din Europa. Am fost cu toţii martori la astfel de scandaluri în Italia, fotbalul din Grecia sau Serbia, iar PariuriX v-a prezentat în urmă cu câteva luni o listă a meciurilor aranjate pe care se găseau şi două partide din România.

Asia este însă continentul cel mai afectat de astfel de evenimente negative şi voi vorbi în continuare de fotbalul din Vietnam, care se confruntă cu o mare problemă din acest punct de vedere. În ultima vreme planează suspiciuni asupra partidelor din prima ligă, multe dintre ele încheindu-se cu rezultate suspecte, fapt ce a determinat conducătorii ligii să apeleze la ajutorul poliţiei pentru stoparea fenomenului de trucare a meciurilor.

Este vorba de anumite partide în care sunt implicate echipe ce luptă pentru salvarea de la retrogradare şi care câştigă suspect de uşor.

Ne temem că unele cluburi ar putea juca intenţionat un fotbal mai slab decât sunt capabile. Am solicitat ajutorul poliției pentru a monitoriza liga.Nguyen Minh Ngoc – Preşedinte V-League.

Deschide un cont acum la cel mai mare operator de pariuri licenţiat în România şi beneficiezi de un prim pariu fără risc în limita a 150RON!

Se cercetează în prezent două partide - Hoang Anh Gia Lai vs Song Lam Nghe An (3-1) şi Dong Tam Long An vs Can Tho (1-2) - care au fost semnalate iniţial în presă. Se pare că mai sunt în vizor şi alte meciuri, iar în finalul sezonului echipele fără obiectiv sunt acuzate că nu-şi apără corect şansele contra celor implicate în lupta pentru retrogradare.

Sunt foarte trist pentru că jucătorii lui SLNA n-au jucat la fel de bine cum m-aş fi aşteptat. Poate că au simțit milă pentru HAGL, deoarece această echipă se confruntă cu amenințarea retrogradării.Nguyen Thanh Hong, Preşedinte Song Lam Nghe An.

Acesta nu este însă un caz singular în Vietnam. Anul trecut mai mulţi oficiali, jucători şi bookmakeri fiind arestaţi după ce au trucat meciuri pentru mafia pariurilor.

Jucătorii sunt implicaţi în majoritatea cazurilor şi Federaţia Vietnameză de Fotbal a relatat că-i este greu să controleze fenomenul. A trimis scrisori către cluburi în care le cere să-şi apere şansele corect, apelând la fair-play.

Scandaluri de acest gen nu fac bine fotbalului, iar campionatul din Vietnam are numai de pierdut. Chiar sponsorul principal, Toyota, pare tentat să-şi retragă sprijinul financiar din sezonul viitor, pentru a nu-şi asocia numele cu o competiţie atât de coruptă.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi