Scandal în Anglia. Meciul Sheffield vs Aston Villa, suspectat de blat!

E scandal mare în Anglia. Și asta pentru că circulă informația că meciul din Premiership dintre Sheffield și Aston Villa (foto: swfc.co.uk) ar fi fost aranjat. Fanii gazdelor au fost cei care au dat alarma, pentru ei meciul fiind clar un ”blat”. Sheffield a condus cu 1-0 și 2-1 echipa antrenată de Steve Bruce, care luptă pentru promovarea directă în Premier League. După victoria de pe ”Hillsborough Stadium”, Aston Villa e pe locul trei, la patru puncte în spatele locului doi (Cardiff) - care duce direct în prima ligă.  

Fanii gazdelor au răbufnit pentru că echipa lor, aparent fără probleme, este acum la 7 puncte în fața primului loc retrogradabil, ocupat de Birmingham. Villa a egalat la 2 la puține momente după pauză, pentru ca gazdele să încaseze apoi inexplicabil două goluri în șase minute - Hourihane și Snodgrass (din penalty, min. 90+3) au adus fericirea în tabăra oaspeților. 

În ”vizor” a fost luat și centralul Neil Swarbrick, pe care unii specialiști l-au luat la ”11” metri pentru unele decizii ciudate luate în timpul partidei. Aceștia reclamă faptul că centralul a ”închis” ochii la un fault clar în careu asupra lui George Boyd și că John Terry (foto: 101greatgoals.com) ar fi trebuit eliminat la o fază la care l-a luat cu ”fulgi” cu tot pe Atdhe Nuhiu. 

Niciuna dintre aceste faze nu a fost băgată în seamă de arbitrul Neil Swarbrick, iar suporterii lui Sheffield Wednesday strâng semnături pentru a depune o plângere la Comisia de etică a federației engleze. Ei intenționează, de asemenea, să ceară demararea unei anchete și în ceea ce-l privește pe centralul Swarbrick, acuzat că a influențat în mod evident rezultatul final al partidei. Poliția s-a autosesizat în acest caz și se așteaptă acum demararea unei anchete paralele cu cea a federației.

Mai jos e un rezumat cu cele mai importante faze din meciul Sheffield Wednesday vs Aston Villa..

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!