Share

Sassuolo vs Torino, ponturi Pescadorul Italia Serie A 08.01.2017

Fotbal Italia

Cota: 1.77

Adaugat de: pescadorul

08 Ian 2017 00:12 3,8k 0
Logo Sassuolo
Logo FC Torino
Sassuolo
FC Torino
VS
16:00 08 Ianuarie 2017
Italia - Serie A

Analiză și informații pentru Sassuolo v FC Torino

În etapa a 19-a din Serie A italiană pe MAPEI Stadium din Reggio Emilia, de la ora 16:00, Sassuolo întâlneşte Torino. Două echipe care au în vedere în viitorul apropiat, gazdele să n-o ia înspre americani prin centrul Pământului avand încă deasupra 7 puncte avans, în timp ce oaspeţii privesc încă cu ochii umezi de dorinţă spre zona europeană fugită la 5 puncte distanţă.

Gazdele nu sunt demult în peisaj având în spate 3 sezoane, iniţial s-au acomodat cu altitudinea după care au pornit brusc în sus anul trecut, când au luat şi paşaport pentru Liga Europeană iar în această ediţie, brusc în jos părăsind şi Europa în grupe de pe ultima poziţie. Cu ceva mişcare acasă unde au scos 4 0 4 cu 9-11 au intrat însă în vacanţă într-un picaj de 3 înfrângeri consecutive. Au rămas cu ceva sechele din luptele anterioare, respectiv cu mijlocul mai răsfirat fără Magnanelli, Biondini şi Duncan, minus fundaşul Cannavaro şi cu îndolieli asupra atacantului Politano că va fi ca nou până la ora meciului, rămânând să traga în faţă Ragusa, Defrel şi Ricci cu Matri vârf de lance.

Sassuolo: Consigli - Peluso, Acerbi, Antei, Lirola - Missiroli, Sensi - Ragusa, Defrel, Ricci - Matri.

Oaspeţii, nişte veterani pe prima scenă dar cu lipsuri, reveniţi prin 2013 fără să reuşească să iasă din pluton iar când ar fi avut ocazia, respectiv să intre la iernat printre granzi, au incasat 3 bătăi la rând, pe care le-au stopat chiar pe final cu un 1-0 chinuit cu Genoa. În deplasare 2 2 5 cu 15-17  cu amendamentul că i-au zdrobit doar pe "amărâţii" Crotone şi Palermo dar cu resurse pe care au reuşit să le pună în valoare acasă unde au o singură sincopă în 9 meciuri pe lângă 6 2. La pierderi fundaşul Molinaro, un veteran ce nu prea mai prinde echipa din plecare dar şi mijlocaşul defensiv Acquah care n-ar fi pierdut startul dacă nu era plecat la Cupa Africii. Ca noutate Iturbe adus de la Roma pentru a încerca să impulsioneze atacul, acum probabil pe bancă pentru final.

Torino: Hart - Barreca, Castan, Rossettini, Yappacosta - Basseli, Valdifiori, Benassi - Falque, Belotti, Ljajic.

Pentru a mai şterge un pic din imaginea un pic voalată de loviturile sub centură primite prin Cupe vă ofer o probă că mai există speranţe. I-am făcut selfie la pauză când 6 din ele confirmaseră deja aşteptările dar şi-a făcut datoria şi Barnet până la final.

 

Pont recomandat Sassuolo VS FC Torino

Un pronostic dificil de extras fără emoţii dintr-un duel echilibrat, mai ales că trendurile descendente pe care au intrat în pauză nu este obligatoriu să fie actuale şi la reluare. Dar ţinând cont de problemele gazdelor, ce măcar teoretic le afectează zona centrală, cu o singură victorie in ultimile 10 etape şi aia cu vecinii Emopli, împotriva unor adversari setaţi pe ofensivă cu cei mai prolifici marcatori la post, după o derivă ce are ceva circumstanţe atenuante vis-a-vis de adversarii întâniţi atunci, respectiv Juventus şi Napoli, lasă o impresie mai bună pentru vizitatori, cel puţin în opinia mea, astfel că le ofer prima şansă cu un DNB cu cota 1.77 la Unibet, cu doar o umbră de îndoială.

Pont pariuri: DNB 2

Miza: 9/10

Cota: 1.77

Adaugat de: pescadorul

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 4

40%

Nu 6

60%

pescadorul

Pariez... deci exist. Am existat o lungă perioadă în redacţia Pronosticului Sportiv unde am făcut tranziţia de la pronosport la pariuri, noul hobby în care m-am afundat în stilul publicaţiei, există viaţă şi în afara "cotelor sigure", fapt demonstrat ani la rând în listele de surprize potenţiale puse la dispoziţia pariorilor. În prezent exist în redacţia PariuriX cu aceeaşi pasiune pentru suspans în pariuri dar încercând să fiu mai ponderat în sfaturi, nu toţi fiind dispuşi să rişte... deşi se ştie că doar cine riscă câştigă.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

FCSB vs Astra. Pontul lui Dan Ștefănescu
Cota: 1.55 20 Mai 2018 20:45 0