Share

Ponturi Baschet : Baskonia - Real Madrid

Baschet

Cota: 1.62

Adaugat de: Alexrizea

14 Noi 2017 14:36 1,0k 0
Logo Saski Baskonia
Logo Real Madrid Baloncesto
Saski Baskonia
Real Madrid Baloncesto
VS
21:30 14 Noiembrie 2017
Euroliga

O nouă etapă din Euroligă, cea cu numărul 7, programează o mulțime de partide interesante, iar primul pont este cel de la partida 100% iberică, între Baskonia și Real Madrid.

Baskonia este deja o certitudine la cel mai înalt nivel al baschetului european fiind mai mereu în ultimii ani la vârf atât în liga Endessa cât și în Euroligă. Sezonul trecut bascii au terminat sezonul intern regulat pe locul 3,fiind apoi eliminați de viitoarea campioană Valencia, în timp ce în Euroligă s-a calificat în play off unde au pierdut cu puternica CSK Moscova. În inter-sezon au fost multe schimbări, cei mai buni jucători fiind vânduți, Shane Larkin la Boston Celtics în NBA, și Adam Hanga la Barcelona, însă în locul lor au venit alți jucători valoroși precum letonul Timma, Patricio Garino și mai ales Jayson Granger. Cea mai mare pierdere rămâne însă plecarea antrenorului Sito Alonso,care a ales să meargă la Barcelona, în locul lui pe bancă venind Pablo Prigioni la prima experiență ca antrenor. După un început de sezon extrem de modest, Baskonia pare într-o revenire de formă, cu victorii în derby-ul etapei trecute la Malaga cu Unicaja, dar și în Euroligă cu Panathinaikos. Chiar și așa bascii sunt departe de prestațiile din sezonul trecut fiind pe locul 8 în campionat și pe 14 în Euroligă cu 5 înfrângeri în primele 6 partide.

De cealaltă parte avem pe Real Madrid, una dintre favoritele la câștigarea Euroligii anul acesta, alături de Fenerbahce și Csk Moscova. Echipa lui Pablo Lasso se află într-o scădere de formă, înregistrând 3 înfrângeri în ultimele 4 partide, ultima chiar în weekend în derby-ul cu Barcelona. După un debut fulminant de sezon cu 10 victorii în primele 10 partide, în care Doncic și Randolph păreau de neoprit, Real pare că s-a relaxat și este în pericol să pățească ca sezonul trecut când după ce au câștigat sezoanele regulate atât în Euroligă cât și în Liga Endessa, nu s-au ales cu nimic la finalul sezonului. Lotul arată foarte bine, cu jucători de valoare atât pe parchet cât și pe bancă, madrilenii putând forma cel puțin două echipe competitive în acest moment, toate posturile fiind dublate. Alături de proaspetii campioni europeni Randolph și Doncic, în echipa de bază îi mai găsim pe Rudy Fernandez, Felipe Reyes și argentinianul Campazzo, însă de pe bancă pot aduce oricând un plus Jaycee Caroll, Randle, Thompkins ori Maciulis. Real stă bine în ofensivă având o medie de 87 de puncte/meci în Euroligă și 91 pct/meci în Liga Endessa.

Pont recomandat Saski Baskonia VS Real Madrid Baloncesto

Real a arătat bine în acest sezon din punct de vedere ofensiv și a marcat peste 80 de puncte în toate cele 14 partide din acest sezon. Chiar dacă formația pregătită de Pablo Laso a mai scăzut din turație, cred că vor înscrie fără prea mari probleme peste 82 de puncte în fața unei echipe care nu se poate mândri cu o defensivă prea solidă, Baskonia având o medier de peste 80 pct primite pe meci. Succes

Pont pariuri: Real Madrid peste 82,5 puncte

Incredere: 8/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Alexrizea

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

66.7%

Nu 1

33.3%

Alexrizea

Ponturi:

23

Castigate:

10

Pierdute:

12

Anulate:

0

Analize pertinente...pentru toate tipurile de pariori.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

China - Țara Galilor, pariu pe goluri
Cota: 1.58 22 Mar 2018 13:35 0