Șase predicții din fotbal, handbal, tenis și hochei în emisiunea de azi, Pariuri fără secrete

Începem emisiunea de azi cu un scurt comentariu despre victoria senzațională de la handbal. Selecționata masculină a învins cu 28-23 una dintre cele mai puternice echipe din lume, Polonia, locul 3 la Mondialul de anul trecut și locul 4 la Jocurile Olimpice din acest an.

Avem antrenor de la Barcelona, pe Xavi Pascual, și asta se vede. O altă atitudine, o apărare mobilă și agresivă, mai mult curaj în atac, mai mult tupeu, mintea pare mai limpede când ai în spate un astfel de strateg.

handbal-romania-polonia-19.jpg

România e pe primul loc în grupa de calificare la Europene, cu 4 puncte, după ce a învins și în primul meci, în Belarus, cu 26-23, o echipă care s-a calificat constant în ultimii ani la turneele finale.

Vorbim apoi despre ultimul meci disputat aseară în Liga 1. Steaua bate pentru a n-a oară Viitorul, 2-0, iar s-a vorbit de blat, mai ales că ăsta e un scor de blat. Nu am văzut așa ceva, ci doar aceleași carențe la finalizare ale echipei lui Hagi, care nu reușește să înscrie, deși își creează ocazii, și care gafează în apărare când e pusă sub presiune. De data asta a gafat un jucător experimentat, Brandan. Acesta a făcut un fault ciudat în careu la Adi Popa, penalty și 1-0, după care Momcilovic a închis meciul încă din prima repriză.

La rubrica Ponturile zilei, avem mai întâi predicția pentru ultimul meci al etapei a 15-a din prima noastră divizie, CFR – Botoșani, oferită de comentatorul DigiSport Ionuț Angheluță.

Apoi mergem în Grecia cu Laurențiu Gabriel, la partida Iraklis – Platanias. Iraklis e cea mai slabă echipă din prima ligă greacă, are doar două puncte acumulate și eșecuri pe linie în ultimele patru etape. Platanias are golaveraj 0-3 în ultimele 5 etape, terminand trei dintre aceste partide cu 0-0.

George Trandafirescu ne duce în Franța, la Lens - Ajaccio. După o perioadă de letargie, în care remizele au fost majoritare, Lens a intrat pe o pantă ascendentă, culminând etapa trecută cu victoria, 2-1, la liderul Brest. Ajaccio nu prea a mișcat în deplasare, reușind cel mult câte un egal.

Avem și hochei azi, de la Răzvan Codorean, ca de obicei din Rusia VHL: Izhevsk - Nizhny Tagil. Nu lipsește tenisul lui Marian Cioată: Inigo Cervantes-Huegun - Alejandro Falla.

Ultima predicție prezentată în emisiunea de azi este din liga feminină de handbal și aparține specialistului nostru în domeniu, Marius Huțu, jurnalist la ProSport: Unirea Slobozia - Corona Brașov. Se anunță un meci tensionat, în condițiile în care fiecare echipă este apăsată de miză și de situația din campionat. Corona Brașov are ca obiectiv să câștige următoarele două partide, cu Slobozia și Craiova, în timp ce gazdele sunt pe o poziție care le trimite la un turneu de baraj pentru menținerea în Liga Națională.

La Faza zilei, puteți vedea cele mai rapide goluri din istorie, iar la Chestiunea zilei, vorbim despre turneul caritabil de poker care va avea loc în București la sfârșitul lui noiembrie, toți banii fiind strânși pentru lupta împotriva cancerului la copii.

Emisiunea o puteți viziona mai jos, noi vă rugăm să dați un share dacă vă place, pentru că ne puteți ajuta să continuăm.

Credit foto: Mircea Roșca / sportpictures.eu

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi