Sase oferte de tip money back pentru prima mansa din semi-finalele Ligii Campionilor

Majoritatea caselor de pariuri online doresc sa celebreze cum se cuvine spectacolul din penultimul act al Ligii Campionilor la fotbal. Astfel au decis sa ofere anumite oferte de tip money back (miza returnata) daca pierdeti, dar un anumit lucru se intampla in meci. In cele ce urmeaza va vom prezenta aceste oferte de tip moneyback.

pariurix.png

Cinci agentii de pariuri ofera aceste promotii. Pentru a afla la ce agentie este valabila o anumita promotie dati click pe textul ''aceasta....'' din dreptul ei.

  • Money back pentru toate meciurile din Liga Campionilor daca se marcheaza in prelungiri la aceasta casa de pariuri

Cu siguranta ati pierdut destule pariuri datorita unor goluri marcate dupa minutul 90. Evitati sa patiti la fel si astazi si jucati la casa de pariuri online al carui link il gasiti mai sus pentru ca aici primiti miza inapoi daca pierdeti pariul plasat pe un meci de Liga Campionilor datorita unui gol inscris dupa minutul 90. Oferta este valabila pentru tipurile de pariuri: pauza / final, primul marcator si ultimul marcator. Suma maxima ce se restituie per meci in cadrul acestei promotii este de 500 RON. Oferta este valabila si pentru pariurile combo, cu mentiunea ca daca biletul nu va fi castigator doar pentru ca ati pierdut in conditiile promotiei (unul dintre pronosticuri a fost pierdut, dar un gol s-a marcat dupa minutul 90) pronosticul respectiv va primi cota 1. Interesant este faptul ca sumele rambursate nu au conditii de rulaj, un avantaj fata de alte promotii de tip money back. ATENTIE! Pentru a beneficia de promotie mai intai va trebui sa intrati pe site-ul agentiei, pe pagina promotiei si acolo sa va inregistrati la promotia aceasta.

  • Money back pentru Atletico Madrid - Chelsea daca meciul se termina la egalitate la aceasta casa de pariuri

Pariati pe primul / ultimul marcator din meciul de pe Vicente Calderon, dar si pe scorul corect al partidei sau pe scorecast si primiti miza inapoi sub forma unui freebet daca pierdeti pariul si meciul se incheie la egalitate. Oferta este valabila pentru pariurile single plasate inainte de startul partidei. Suma maxima returnata in cadrul acestei promotii pentru o persoana este de 100 euro. Asadar, puteti juca si sume mai mici pe diverse scoruri finale sau pe mai multi jucatori ca vor deschide scorul si daca pierdeti, dar meciul se termina nedecis mizele va sunt returnate. Primiti un freebet pe care va trebui sa-l mizati in decurs de sapte zile si toate castigurile de pe urma lui pot fi retrase. De exemplu primiti freebet de 100 euro si-l pariati pe cota de 5; daca veti castiga primiti in cont 400 euro care puteti face orice doriti cu ei.

  • Money back pentru ambele semi-finale daca se inscriu minim cinci goluri in meci la aceasta agentie de pariuri pe internet

Pariati pe urmatoarele tipuri de pronosticuri: scor corect, pauza / final si rezultat final & ambele echipe sa marcheze si daca pierdeti, dar in meciul respectiv se inscriu cinci sau mai multe goluri miza va este returnata pana la cel mult 50 de euro per persoana, pentru fiecare meci. ATENTIE! Pentru a participa la promotie mai intai trebuie sa intrati pe site-ul agentiei, pe pagina de promotii si sa va inregistrati pentru aceasta promotie. Eventualul bonus va trebui rulat de sase ori in decurs de 180 de zile pe cote de cel putin 2, pe selectii care au trei sau mai multe posibilitati (de exemplu pe rezultat final, pauza / final, handicap european etc)

  • Money back pentru oricare semi-finala, daca partida se incheie la egalitate la aceasta casa de pariuri online 

In cazul in care pariati single pe primul sau ultimul marcator al celor doua semi-finale din Liga Campionilor si duelul respectiv se va incheia nedecis vi se va returna suma mizata. Va trebui mai intai sa trimiteti un e-mail la adresa accountmanager @ BetRedKings.com pentru a primi bonusul. Acesta va trebui rulat de trei ori pe cote de cel putin 1.80 in decurs de 30 de zile de la data la care a fost adaugat in cont.

  • Money back pentru oricare dintre semi-finale, daca jucatorul pe care ati mizat ca va deschide scorul va marca al doilea gol din meci sau daca meciul se va incheia fara goluri la aceasta casa de pariuri

Plasati pariuri pe primul marcator in oricare din cele doua semi-finale si daca jucatorul ales nu deschide scorul, dar inscrie al doilea gol din meci sau daca partida se termina fara goluri primiti miza inapoi pana la cel mult 25 de euro / dolari. Este nevoie sa expediati un mail la adresa accountmanager @ BetRedKings.com pentru a beneficia de promotie. Bonusul va trebui pariat de trei ori la cote de minim 1.80 intr-un interval de 30 de zile de la data creditarii.

  • Money back daca meciul se incheie 0:0 pe oricare dintre meciurile din semi-finale la aceasta agentie de pariuri online

Pariati pe scorul corect al oricarui meci din Liga Campionilor, dar si pe rezultatul de tip pauza / final sau scorecast si daca jocul respectiv se incheie fara goluri atunci veti primi miza pariurile necastigatoare (valabil doar pentru tipurile de pariuri amintite mai sus). In cazul pariurilor multiple selectia va fi considerata ca neparticipanta (primeste cota 1). Oferta esta valabila doar pentru pariurile plasate inainte de startul partidei.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi