Sărbătoare la Moscova! Rusia e în sferturi după 4-3 cu Spania la penalty-uri! (VIDEO)

Calificată în optimi după un joc mai puțin convingător (excepție meciul cu Portugalia, poate), Spania i-a înghesuit rău pe ruși în primele minute ale meciului. Jucătorii lui Cherchesov au respirat greu după forcingul de debut al ibericilor, care au recuperat cu mare lejeritate și au stopat din fașă încercările timide de contraatac ale gazdelor. 

Vezi AICI rezumatul meciului dintre Spania și Rusia. 

Pe fondul unei dominări aproape totale, Spania a reușit deschiderea scorului în minutul 12. Preocupat în special să nu-l scape din ochi pe Sergio Ramos, Ignashevich (foto: fifa.com) a uitat să se întoarcă cu fața la mingea trimisă din lovitură liberă de Asensio, iar aceasta a intrat cuminte în poarta lui Akinfeev după ce în prealabil a căzut pe piciorul fundașului rus. 

Jucătorii lui Cherchesov au reușit totuși să egaleze până la pauză din penalty. Centralul olandez Bjorn Kuipers (foto: fifa.com) a văzut henț în careu la Pique la un duel aerian, iar Dzyuba l-a învins pe De Gea în minutul 41. . 

După primirea golului spaniolii s-au năpustit spre poarta rușilor, care au scăpat cu fața curată dintr-o fază periculoasă la care mingea s-a scurs prin fața porții. 

Ambii selecționeri au mutat la reluare, cu un plus pentru Hierro - caxre i-a trimis în teren pe Iniesta și Dani Carvajal. De partea cealaltă, Cherchesov i-a aruncat în luptă pe Cherishev, Granat și Smolov și rușii au încercat să trimită meciul în prelungiri. Iniesta și Iago Aspas puteau da lovitura la finalul timpului regulamentar, dar Akinfeev (foto: fifa.com) i-a salvat pe ruși.  

Gazdele Mondialului au încercat apoi să împingă meciul la penalty-uri, tactica de început probabil a selecționerului Cherchesov. Iar planurile rușilor au dat roade.

La ”loteria” din fotbal, spaniolii au cedat nervos și au ratat prin Koke și Iago Aspas. De partea cealaltă, Smolov, Ignashevich, Golovin și Cheryshev au semnat ”condamnarea” spaniolilor - care pleacă acasă de la un Mondial în optimi pentru a treia oară în istorie, după edițiile din 1990 și 2006. Rusia se va bate în sferturi, pe 7 iulie, cu învingătoarea meciului dintre Croația și Danemarca.

Vezi AICI penalty-ul ratat de Iago Aspas care a declanșat nebunia în tribune printre fanii ruși. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi