Share

Pont WTA - Tianjin, Sara Errani - Beatriz Haddad Maia, partidă dificilă pentru italiancă.

Tenis

Cota: 1.68

Adaugat de: Daniel Anghel

11 Oct 2017 20:23 488 0
Logo Sara Errani
Logo Beatriz Haddad Maia
Sara Errani
Beatriz Haddad Maia
VS
09:00 12 Octombrie 2017
WTA - Tianjin

Analiză și informații pentru Sara Errani v Beatriz Haddad Maia

Partidă din turul secund la Tianjin în China, pontul de la acest turneu se îndreaptă către două jucătoare care s-au mai întâlnit în acest sezon, Sara Errani - Beatriz Haddad Maia. Suprafaţa de joc este hardul, câştigătoarea turneului primeşte 280 de puncte Wta şi $111,164 premii în bani, cele două jucătoare au asigurate 30 de puncte pentru accederea în turul doi, meciul este programat pe terenul 2 însă după ora 09:00 dimineaţa, trebuie amintit că este a doua partidă de pe acest teren.


Sara Errani din Italia este pe locul 280 Wta însă cu ceva probleme în ultimele două sezoane, fostă jucătoare de locul 5 Wta în 2013, a ajuns şi ea la 30 de ani, o jucătoare foarte experimentată atât la simplu cât şi la turneele de dublu.
Sezonul de hard după cel de zgură a început pentru ea la Washington, acolo a trecut în primul tur de Risa Ozaki 7-6(0), 6-2 dar a pierdut la Oceane Dodin din Franţa în set decisiv, Sara nu a jucat nicio partidă luna trecută şi a participat direct în calificări la Tianjin.

În primele două tururi a trecut lejer de reprezentantele gazdelor, Xiaodi You 6-2, 6-1 şi Xinyun Han 6-3, 6-2, adversare totuşi destul de modeste, Errani nu a impresionat decât la retur în aceste meciuri, 32/47 (68%) şi 32/52 (62%) procentaj, a fructificat şansele de break ivite pe parcursul partidelor, cum era de aşteptat nu a impresionat la servă, încă vulnerabilă italianca la acest capitol.
Nu a comis multe greşeli neforţate, la punctele câştigate cu primul serviciul, 23/36 (64%) şi 31/47 (66%) procentaj, a comis 4 duble greşeli.
În primul tur italianca a dat de o adversară din Ucraina, Kateryna Kozlova a evoluat foarte modest şi a comis multe greşeli în partida cu Errani, un 2-6 1-6 fără istoric. La servă jucătoarea din Ucraina a prin o zi foarte proastă, 19/48 (40%) procentaj la punctele câştigate, a concretizat toate şansele de break pe serviciul lui Errani, 2/2 (100%) însă nimic de făcut cu serva sa.
Italianca a disputat deja 3 partide la acest turneu, rămâne de văzut ce benzină mai are în continuare, o premieră pentru ea în acest sezon a reuşit acum să lege 3 victorii consecutive pe hard, bilanţul este pozitiv pe hard 7/5 în acest sezon competiţional.


Beatriz Haddad Maia din Brazilia este la cel mai bun sezon al carierei, locul 58 Wta la cei 21 de ani. Recent are finală disputată la Seul în Coreea de Sud, a pierdut greu în set decisiv cu Jelena Ostapenko, scor 6-7(5), 6-1, 6-4, să nu uităm că a trecut de adversare de calibru până în finală, pe hard are un bilanţ pozitiv de 19/9 iar la general anul acesta 38/17.

Nu a fost nevoită să joace calificările la Tianjin, a trecut în primul tur de o adversară pe care a mai întâlnit-o în sezonul de zgură şi în faţa căreia a pierdut, s-a impus acum în faţa croatei Donnei Vekic cu 6-7(4), 6-4, 6-2, foarte important a reuşit să reintre în joc deşi a pierdut primul set.
Maia a jucat foarte bine la retur împotriva croatei, 5/18 (28%) mingi de break concretizate, un număr mare de şanse, la prima servă 81% a fost procentajul său şi interesant 57/81 (70%) la punctele câştigate cu prima servă, adversara a reuşit la retur doar 33/100 (33%) ca procentaj, în plus 3 aşi pentru Maia. Clar aceasta şi-a îmbunătăţit serviciul, într-o zi de graţie este principala sa armă, nici la retur nu stă rău, atacă serviciul doi şi intră des în teren pentru a lua mingea devreme.
Mari probleme pentru Ostapenko în finala de la Seul cu brazilianca, au fost schimburi destul de lungi, la rever Maia trebuie să-şi mai îmbunătăţească acest aspect, în rest agresivitatea şi atitudinea pozitivă nu-i lipsesc.
La Beijing, Haddad Maia a pierdut în primul tur însă nu este chiar o surpriză, Petkovic ne-a adus aminte de vremurile sale bune, să nu uităm că în partida cu Karolina Pliskova a avut 9 mingi de break pe serviciul jucătoarei din Cehia, Maia venea şi după turneul foarte bun de la Seul iar oboseala acumulată a avut şi ea un rol.
Brazilianca poate avansa pe tabloul principal până în fazele superioare, are un culoar destul de bun chiar dacă nu este cotată cap de serie aici.

Pont Sara Errani vs Beatriz Haddad Maia: Victorie: Beatriz Haddad Maia

Este a treia întâlnire directă dintre cele două, scorul este 1-1 la general. Ambele dispute au fost însă pe zgură, prima întâlnire a fost în 2015 la Rio de Janeiro unde s-a impus Errani în set decisiv prin abandonul Maiei, a două confruntare chiar în acest an la Bol în Croaţia, scor 6-1, 6-4 pentru braziliancă. Haddad Maia este la cel mai bun sezon al carierei, o jucătoare tânără şi de perspectivă, nu văd să fie mari probleme azi pentru ea cu Errani, italianca a surprins, la cei 30 de ani încă face faţă la un nivel de joc destul de bun însă trebuie amintit faptul că până în turul doi adversarele sale au evoluat foarte modest. Brazilianca a servit foarte bine în partida cu Vekic din primul tur cu 81% procentaj de reuşită iar la retur şi-a creat numeroase oportunităţi, greu pentru Errani mai ales că este foarte vulnerabilă la serviciul său, dacă Haddad Maia evoluează în nota sa obişnuită nu cred că poate avea probleme în faţa italiencei, stă bine şi din punct de vedere fizic iar Errani e posibil să-şi fi terminat benzina după tururile de calificare.

Pont pariuri: Victorie: Beatriz Haddad Maia

Miza: 9/10

Cota: 1.68

Adaugat de: Daniel Anghel

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Daniel Anghel

Ponturi:

29

Castigate:

14

Pierdute:

13

Anulate:

1

#încredere, entuziasm și orgoliu. » participant la turnee de tenis, ITF, Challenger, ATP, WTA. Personal Best: » Uruguay Primera Division 2014/2015 Tacuarembo - Rampla Juniors 4:2 cota 101. Premii: » No.1 de 3 ori în clasamentul general cu peste 3.450 useri din întreaga lume- Mai 2015 » 2 în clasamentul PARIURIX.com, profit 132,88 unități - Iunie 2016 » Premiul de Tipsterul săptămânii - Septembrie 2016

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru FCSB - Dunărea Călărași
Cota: 1.80 23 Sep 2018 21:00 0
Pariul pentru Levante - Sevilla
Cota: 1.65 23 Sep 2018 13:00 0