Pariază pe câștigătoarea oricărui meci din prima etapă din Liga 1! Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Vineri 14 iulie 2017 debutează noul sezon din România Liga 1, iar cu această ocazie avem pentru voi o ofertă de nerefuzat. Această casă de pariuri online oferă clienților noi (cei care își deschid un cont acum) posibilitatea de a paria pe victoria oricărei echipe la o cotă mărită de 10.00! Deci sunt oferite șapte super cote de 10.00, din care o poți alege pe cea în care ai cea mai mare încredere! Dar stai că asta nu e tot. Dacă pariul tău este pierzător, atunci primești dublul mizei înapoi! Îți arăt mai jos exact ce ai de făcut.

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE VICTORIA ECHIPEI FAVORITE

LA O COTĂ MĂRITĂ DE 10.00!


CUM POT BENEFICIA DE PE URMA ACESTEI PROMOȚII?

 1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri online utilizând la înregistrare codul promoțional ”LIGA1
 2. Pariază pe victoria unei echipe din meciurile primei etape a Ligii 1 (14-17 iulie). Pariul trebuie să fie pre-meci de tipul 1x2. O miză maximă de 40RON este luată în considerare pentru această ofertă. Pe site va fi afișată cota normală, dar pariul tău va fi calculat conform cotei mărite. 
 3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos:
   

Scenariul 1 - echipa pe care ai pariat câștigă în timpul regulamentar

Dacă echipa pe care ai pariat câștigă meciul, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.

Exemplu: Ai pariat 40RON pe victoria lui CFR Cluj în deplasarea cu Botoșani la o cotă normală de 2.00. Dacă CFR se impune, atunci primești ca fonduri reale suma de 80RON, și ca fonduri EXTRA 320RON (40 * 10 - 80). Vei avea de rulat suma de 1,280RON înainte de a putea solicita o retragere. 


Scenariul 2 - pariul tău este pierzător

În acest caz vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.

Exemplu: Ai pariat 40RON, dar pariul a fost pierzător. Primești 80RON și vei avea de rulat 480RON.

 

PARTIDE ELIGIBILE PENTRU ACEASTĂ PROMOȚIE

 

Ce trebuie să mai știu?

 • Promoția este destinată doar pariorilor care nu au încă cont la agenția recomandată. Înregistrează-te acum!
 • Pariul de calificare trebuie plasat pe victoria uneia dintre cele două echipe în timpul regulamentar (1x2).
 • Poți paria ce sumă vrei, dar o miză maximă de 40RON este luată în considerare pentru această promoție.
 • Poți profita de pe urma ofertei doar la unul din cele 7 meciuri. Doar primul pariu eligibil este luat în considerare.
 • Jucătorii care aplică pentru această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de această casă de pariuri.
 • Pariorii care efectuează un depozit utilizând portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această ofertă.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE ECHIPA FAVORITĂ LA O COTĂ DE 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!