Şapte promoţii pariuri pentru finala Ligii Campionilor dintre FC Barcelona şi Juventus Torino

Pentru finala Ligii Campionilor programată sâmbătă de la ora 21:45 la Berlin între Juventus şi Barcelona casele de pariuri oferă promoţii care mai de care mai atractive, iar în cele ce urmează vi le vom prezenta pe cele oferite de bookmakerii la care PariuriX vă recomandă să pariaţi online.

1. Unibet (deschide cont acum)

La Unibet avem o un pariu live fără risc de până la 150 RON. Detalii despre promoţie găsiţi în articolul Pariu live fără risc de până la 150 RON pentru finala Ligii Campionilor.

pariu-live-fara-risc.JPG

2. Unibet (click aici pentru a deschide cont)

La Unibet mai avem o promoţie care a rulat pe toată durata acestei ediţii a Ligii Campionilor. Pariaţi pe meciul de la Berlin şi dacă pierdeţi datorită unui gol marcat în minutele de prelungiri din timpul regulamentar veţi primi miza înapoi până la cel mult 500 RON. Oferta este valabilă petnru următoarele tipuri de pariuri: scor corect, pauză - final, primul marcator şi ultimul marcator.

asigurare-prelungiri-liga-campionilor.JPG

Termeni şi condiţii
- trebuie să intraţi pe pagina promoţiei şi să optaţi pentru ea dacă doriţi să beneficiaţi de promoţie
- numai pariurile de până la 500 RON vor fi rambursate
- rambursările sunt valabile doar dacă se marchează după minutul 90, eventualele reprize de prelungiri nu contează pentru promoţie
- rambursările pentru scor corect se aplică doar pentru scorul corect final, nu şi pentru cel de la pauză
- mizele vor fi rambursate în cont în maxim de 48 de ore de la terminarea meciului
- oferta este valabilă atât pentru pariurile single, cât şi pentru cele combo
- sumele rambursate nu trebuie rulate

În ediţia curentă a Ligii Campionilor au fost 16 meciuri în care s-a marcat după minutul 90. Barcelona a fost implicată în două dintre ele.

3. Sportingbet (deschide cont acum)

Pariază la Sportingbet pe scorul corect al finalei (în ziua meciului) şi indiferent de rezultatul înregistrat vei primi 7 rotiri gratuite la un joc de casino. Detalii despre promoţie găsiţi în articolul Meciul zilei, promoţia de care trebuie să profiţi în fiecare zi! Vezi detalii! 

meciul-zilei.jpg

Cât ne-ar costa să profităm la maxim de şase dintre aceste promoţii (mai puţin cea de la Unibet cu returnare pentru gol marcat în prelungiri)? 

300 RON pentru pariul live fără risc de la Unibet (două pariuri de câte 150 RON) plus 20 de euro la 10Bet, încă 2 RON la Sportingbet, apoi 25 de euro la BetRedKings, 100 RON la Betclic şi 20 de euro la Paddy Power. Aşadar cu o sumă aproximativă de 650 RON beneficiem de şase promoţii şi mai mult ca sigur la finalul duelului de la Berlin vom putea spune că sunteţi pe plus. Până la urmă odată pe an este finala Ligii Campionilor şi dacă nici acum nu pariem sume ceva mai mari atunci când?

Înainte de a paria pe finala Ligii Campionilor vă recomandăm să citiţi articolul Ponturi pariuri Juventus vs Barcelona

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi