Șapte motive să te joci astăzi blackjack cu dealer live pe net! Primești 25% bani înapoi, vezi celelalte șase motive!

Te simți norocos în acest început de săptămână? Îți plac jocurile live de cazino, și în special cel de blackjack? Atunci îți voi oferi șapte motive pentru care să te joci acest joc la Sportingbet Casino (deschide cont acum) luni 13 iulie 2015.

live-blackjack.png

  1. Pe înteaga durată a zilei (13.07.2015, ora 02:01 - 14.07.2015, ora 01:59) beneficiezi de o rambursare de 25% în limita a 10€ în cazul în care nu faci profit. Astfel ești acoperit în cazul în care norocul nu este de partea ta.
  2. Te poți bucura de adrenalina jocurilor live direct din confortul casei tale, fără a fi necesar să te deplasezi la cazinoul de pe colț.
  3. Sunt șanse mari ca la tine în oraș să nu existe nici un cazino care să ofere jocuri de blackjack în compania unui dealer live (exceptând situațiile în care locuiești în București sau în alte orașe mari), iar în situația dată cazinourile online sunt singura ta opțiune.
  4. Jocurile tale au loc în timp real și sunt transmise prin intermediul mai multor webcam-uri din diferite unghiuri în calitate HD.
  5. Jocurile tale sunt asistate de o fată drăguță care lucrează ca dealer, cu care poți comunica cu ajutorul funcției de live chat. Astfel nu vei avea timp să te plictisești.
  6. Sportingbet pune la dispoziție nu mai puțin de 22 de mese diferite de blackjack, din care trei pot fi accesate direct de pe telefonul tău mobil (BJ Table 1, BJ Table 2, Blackjack Vip A).
  7. La Sportingbet beneficiezi și de un bonus de până la 1.200 RON atunci când îți deschizi pentru prima dată un cont, plus că ai acces la foarte multe promoții în fiecare zi. Chiar dacă ai norocul de a locui în preajma unui cazino care oferă jocuri live de blackjack, sigur acesta nu vine cu oferte atât de generoase.

 

live-blackjack-2.png

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi