Săptămâna această poți lua până la 849 de rotiri gratuite la jocuri de cazino! Vezi aici cum!

Sportingbet.ro este un site de gambling care recompensează clienții fideli. Săptămâna aceasta poți primi un număr maxim 849 de rotiri gratuite la jocuri de cazino iar în cele ce urmează îți voi arăta cum.

Promoția "100 de rotiri gratuite în fiecare zi"

În cadrul acestei promoții poți primi un număr de 100 de rotiri gratuite în fiecare zi. Tot ce trebuie să faci este să te joci pe bani reali orice joc de cazino din secțiunea "Casino", categoria "Sloturi video". Sportingbet oferă peste 160 de astfel de jocuri, deci cu siguranță ai de unde alege. În timp ce te joci, acumulezi un anumit număr de puncte care în ziua următoare sunt convertite în rotiri gratuite într-un anumit joc. Cu cât acumulezi mai multe puncte, cu atât primești mai multe rotiri.

Rotirile sunt creditate în fiecare zi într-un anumit joc conform imaginii de mai jos. Dacă acumulezi într-o anumită zi minim 1.000 de puncte, atunci cele 100 de rotiri gratuite vor fi creditate în jocul premium Twin Spin. Deci în această săptămână poți lua maxim 700 de rotiri în cadrul acestei promoții. 

rotiri-gratuite-2.png

Promoția "Meciul zilei"

Zilnic Sportingbet alege o anumită partidă pentru această promoție. Dacă plasezi un pariu single pe scorul corect al acelui meci înainte ca acesta să înceapă (miză minimă 2 RON) vei fi recompensat în ziua următoare cu 7 rotiri gratuite în cadrul jocului de cazino Starburst. Aceste rotiri vor fi creditate la ora 13:00.

meciul-zilei.png

Promoția "Predictorul Fotbalului"

Dacă ai participat în cadrul rundei a 60-a din Predictorul Fotbalului și ai reușit să oferi 10 pronosticuri corecte la cele 12 meciuri alese pentru weekendul care tocmai s-a încheiat, atunci ești fericitul câștigător a 100 de rotiri gratuite în cadrul jocului de cazino Reel Steel. Iar dacă ai dat nouă sau opt pronosticuri corecte, atunci ai câștigat 50 sau 10 rotiri gratuite. Aceste rotiri vor fi creditate astăzi la ora 13:00.

Participarea în "Predictorul Fotbalului" este complet gratuită și poți pune maxim un bilet pe zi. Tocmai a început runda a 61-a, care ține până vineri 14 august. Atenție! Un număr de 11 sau 12 pronosticuri corecte îți aduce premii fabuloase de 8.500, respectiv 45,000RON!

predictor.png

Concluzie

În această săptămână poți lua maxim 700 de rotiri gratuite în cadrul promoției "100 de rotiri gratuite în fiecare zi", încă 49 de rotiri prin "Meciul zilei" și încă 100 de rotiri dacă ai dat 10 pronosticuri corecte în "Predictorul Fotbalului". Asta înseamnă un număr total de 849 de rotiri gratuite!

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere la jocuri de cazino de până la 1200RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi