Şanse mari ca cel mai mare turneu din Bucureşti să aibă drept director un "november nine"

kennyhallaertimg9223.jpg

Aşa cum pariurix.com v-a anunţat încă de acum câteva zile Bucureştiul va avea privilegiul să fie gazda, în perioada 1-4 decembrie 2016, a ultimei etape a circuitului de poker Unibet Open. Premiile se anunţă a fi extraordinare, 500.000 de euro garantaţi pentru main event. Sunt şanse importante ca directorul turneului să fie una dintre marile vedete din WSOP Main Event 2016 - Kenny Hallert-. "November nine-ul" a fost cooptat în staff-ul Unibet.

ÎNAINTE DE STARTUL SATELIŢILOR PENTRU CEL MAI MARE TURNEU DIN ROMÂNIA, ÎŢI POŢI EXERSA ABILITĂŢILE ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM!

Odată cu etapa din Copenhaga - 25-28 august 2016 (sateliţii online de calificare încă se ţin, astfel că poţi câştiga un bilet de intrare la evenimentul principal, care altfel are un buy-in de 1000 de euro) -, finalistul WSOP Kenny Hallert va fi directorul de turnee Unibet Open. Acesta i-a uimit pe toţi în vara acestui an la Las Vegas, la Main Eventul WSOP, unde a făcut masa finală, după câteva decizii care au stârnit o serie de comentarii admirative în zona de comentarii ale camerelor de poker: play-uri excelente, fold-uri în momente cheie, în care puţini ar fi simţit nevoia să plece din pot, dar şi o abilitate fantastică de a-şi citi opozanţii.

Hallert, care săptămâna viitoare se va ocupa de destinele turneului din capitala Danemarcei, va reveni în patria gamblingului în noiembrie, pentru masa finală, unde are şansa să se bată pentru premiul cel mare de 8 milioane de dolari. Apoi, după o mică vacanţă, belgianul va lua aproape sigur drumul Bucureştiului, unde sunt şanse mari să interpreteze rolul de director al turneului.

"Sunt foarte fericit să fac parte din echipa Unibet. Am jucat deja în trecut în câteva turnee sub această egidă şi am amintiri foarte plăcute. Acum vreau să împărtăşesc din experienţa mea cu jucătorii şi să fac tot ce depinde de mine ca totul să fie ireproşabil", a spus Kenny de curând, conform calvinayre.com.

 

Cine este Kenny Hallert?

Un belgian de 34 de ani, care a făcut în general performanţă în turneele din Europa, neparticipând foarte des la WSOP. Dar când a făcut-o, a avut aproape mereu un cuvânt greu de spus. Cel mai bun an al său a fost 2011, când a reuşit să îşi asigure conturile cu aproximativ 500.000 de euro; însă ceea ce a făcut anul acesta la Main Event a depăşit orice aşteptare.

La turneul la care au participat 6737 de jucători, din 79 de ţări, fiecare plătind (mulţi s-au calificat de pe Internet, câştigând sateliţi şi nu au trebuit să mai achite taxa de înscriere) 10.000 de dolari pentru un loc în turneu, Kenny a fost în multe momente de neoprit. El se poate considera deja învingător, nu doar pentru că a rezistat atât în competiţie, demonstrând calităţi de necontestat, dar şi pentru simplul fapt că are deja garantată o sumă de cel puţin un milion de dolari, indiferent ce se întâmplă la masa finală.

Cu 43.250.000 chipuri, el ocupă locul patru, pentru prima dată în istorie un belgian aflându-se la masa finală pentru al doilea an consecutiv. Kenny se află la a 22-a prezenţă în premii la un turneu sub egida WSOP, câştigând până în acest moment 367.000 dolari. Cel mai bun rezultat al său de până în prezent era un loc şase obţinut la EPT Deauville, în 2011. La WSOP Main Event este pentru a treia oară în bani, însă sumele obţinute anterior nu se ridică nici pe departe la ce va câştiga anul acesta (în 2011 a fost al 323-lea, în timp ce în 2015 s-a clasat pe poziţia 123).

Interesant este faptul că în 2016 Kenny avusese în primele şase luni mai degrabă un sezon modest, câştigând doar 15.000 de dolari. Acum s-a asigurat pentru tot restul vieţii, iar în decembrie jucătorii români de poker îl vor putea avea alături. Din fericire, nu din postura de adversar.

Toate detaliile şi alte informaţii despre turneul de la Bucuresti vor fi făcute publice în următoarele săptămâni, imediat după finalizarea etapei Unibet Open Copenhaga. Pariurix.com te va ţine permanent la curent cu toate noile detalii şi îţi va prezenta pe larg sateliţii de calificare şi structura acestora.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi