Șansă imensă pentru Rapid să revină în Liga 1! Culisele afacerii, cu Văcăroiu și Dragnea actori principali

Politicul a acaparat fotbalul, iar Rapid înseamnă capital electoral, așa că este posibil să vedem echipa ceferistă din nou pe baricade, în Liga 1. Noi am aflat cum s-au desfășurat ostilitățile pentru renașterea acestei grupări de tradiție.

Paradoxal, suporterii giuleștenilor nu știu dacă trebuie să se bucure sau să se întristeze. Echipa lor este condamnată să revină în Liga I după ce Nicolae Văcăroiu a strecurat în programul de guvernare acest obiectiv.

„După 420 de ore în care nu s-a ridicat de la masă pentru a scrie programul, Liviu Dragnea a cedat și s-a dus la toaletă. În acel moment, Văcăroiu, rapidist fanatic, a trecut la tastatură și a introdus acest punct. Dragnea nu a observat noul paragraf când a corectat textul. Era puțin obosit. S-a uitat doar să nu fi mâncat litere și să nu fie virgule între subiect și predicat”, a povestit un membru marcant al PSD.

Cert este că nu au mai putut da înapoi. Primarul sectorului 1, Daniel Tudorache, a primit ordin de la partid să preia brandul, palmaresul, culorile și fanii echipei patronate odinioară de George Copos. „Sperăm să rezolvăm totul până pe 15 august, ca să înscriem echipa în liga a 4-a”, a anunțat Tudorache, într-o conferință de presă. Cinci secunde mai târziu, după un mesaj primit de la șeful său, Tudorache a făcut o rectificare: „Să înscriem echipa în Liga I, așa scrie în programul de guvernare votat de români. Repet, în Liga I!”.

Sesizând capitalul de popularitate ce poate fi acumulat prin asocierea cu un așa club de legendă, Marean Vanghelie este gata să se întoarcă în PSD, cu condiția să fie antrenorul principal al noului Rapid: „Cât am stat deoparte, am pus mâna și am citit câteva almanahe tecnico-tactice. Nu am nevoie de alte cunoștințe și nici de licență Pro. Am constatat că, în viață, oricât ai citi, tot prost mori”.

Singura condiție pusă de Vanghelie este ca Liviu Dragnea să nu îi facă echipa în direct, la emisiunea lui Gâdea de la Antena 3. „Gigi Becali e mic copil! Dragnea este obsedat de control. Vanghelie sau orice alt antrenor care va fi la Rapid nu va putea decide nimic de unul singur, nici măcar cine va executa cel mai banal aut, din propria jumătate de teren sau cine va face fault în careu la blaturi”, a declarat Sorin Grindeanu, care a dorit să își păstreze anonimatul.

Într-un cerc de prieteni, șeful partidului de guvernământ a mărturisit că nici acum nu știe cum a apărut problema giuleștenilor în programul care va salva România, neexcluzând varianta unei intervenții divine. Vorba aceea celebră: „Papa, om cinstit, s-a rugat pentru Rapid”.

(Scris de Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi