Share

San Jose Earthquakes-Sporting Kansas City

Ponturi Fotbal

Cota: 2.23

Adaugat de: Király Zoltán

17 Iun 2017 21:14 209 0
Logo San Jose Earthquakes
Logo Sporting Kansas City
San Jose Earthquakes
Sporting Kansas City
VS
04:00 18 Iunie 2017
MLS

Analiză și informații pentru San Jose Earthquakes v Sporting Kansas City

San Jose Earthquakes-Sporting Kansas City

Ambele echipe au câștigat la zero meciul respectiv din cupă cu echipe inferioare, dar în special Sporting KC a defilat, cu un 4-0 împotriva inferiorilor de la Minnesota, iar San Jose a învins cu 2-0 cu San Francisco Deltas. Formațiile dețin un atac bun și meciul va fi decis de eficiența apărărilor de a opri aceste atacuri.

San Jose Earthquakes se bazează cel mai mult pe aportul ofensiv al veteranului Chris Wondolowski care și la 34 ani conduce lista marcatorilor la club cu 6 reușite și ceea ce este și mai notabil: are tot atâtea pase decisive. Wondolowski pe teren este echivalent cu golul sau cel puțin cu pericolul creat de San Jose. Majoritatea golurilor și assisturilor însemnate vin din partea lui în meciuri de acasă, așa cum era și de așteptat, pentru că în SUA echipele sunt în special așteptate să-și servească proprii fani, datorită distanțelor lungi e greu să urmărești echipa la câteva sute sau mii de mile distanță, iar MLS este o ligă în ascenciune, întâi trebuie să crească și să consolideze baza de fani de acasă de la care pornește totul ca să fie o industria bine-dezvoltată. San Jose de atlfel este o echipă mediocră de acasă în materie de rezultate (3-3-1) dar are foarte multe goluri date și luate: 12-9 în 7 meciuri, ceea ce însemmă o medie de 3 goluri / meci.

La Sporting Kansas City principala forță este prezența antrenorului aproape legendar Peter Vermes aflat la cârma echipei de 8 ani, din 2009 care știe tot despre jucătorii săi și politica clubului. Echipa este lipsită de superstaruri, este caracterizată de unitatea grupului, ceea ce este tipic marca Vermes. Tot timpul investesc în jucători tineri capabili de progres și funcționează ca o franciză care crește jucători pentru profit, este ușor de înțeles de ce investesc în tineret. Tridentul tânăr ofensiv, de altfel, la meciul din cupă a oferit 3 goluri, câte unul de fiecare: echipa iradiază de încredere și este de așteptat să înscrie și pe Avaya Stadium.

 

PROMOȚII PE CUPA CONFEDERAȚIILOR ȘI CE U21

Pont San Jose Earthquakes VS Sporting Kansas City: Over2,5

Nici casele nu prea știu cine câștigă meciul, nici eu, aș merge pe altceva. Pe goluri. Ambele echipe sunt foarte capabile să înscrie și să încaseze, astfel merg pe over2,5 unde avem cea mai bună cotă a zilei oferită de Unibet. Nu are rost să fiu foarte restrâns cu un over2 cu variantă de rambursare pentru că dacă iese un meci deschis așa cum cred, se vor marca multe goluri. Cota merită interesul.

Pont pariuri: Over2,5

Miza: 5/10

Cota: 2.23

Adaugat de: Király Zoltán

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 1

100%

Király Zoltán

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici