Sâmbătă 30 mai 2015 ai câștiguri cu 50% mai mari în Steam Tower, turneu de poker cu 0,10$ buy-in și multe altele!

Bonusuri atractive pentru prima depunere, promoții de nerefuzat și concursuri cu premii consistente; asta te așteaptă dacă te joci astăzi la agenția recomandată de mine, și anume Sportingbet (Deschide un cont acum!). Astfel de oferte găsești în toate cele trei secțiuni principale de pe site: pariuri sportive, jocuri de cazino și poker. În cele ce urmează îți voi arăta tot ce oferă acest site de gambling sâmbătă 30 mai 2015.

Pariuri Sportive

Sportingbet oferă pe fiecare meci (indiferent că vorbim de fotbal, tenis sau alte sporturi) o gamă foarte largă de opțiuni de pariere atât live cât și înainte de start. Te invit să accesezi site-ul agenției pentru a te convinge cu ochii tăi. Mai mult decât atât primești și un bonus de bun venit de 50% în limita a 400RON, iar astfel vei avea mai mulți bani la dispozție să pariezi pe evnimentele preferate (Detalii AICI). Totuși pe ce meciuri pariem astăzi? 

bonus-prima-depunere-sport.png

Majoritatea campionatelor mari ale Europei s-au încheiat astfel încât această zi de sâmbătă este mult mai săracă în meciuri de calitate decât eram obișnuiți din săptămânile trecute. Chiar și așa astăzi se joacă două meciuri în ultima etapă din Serie A, finala Cupei FA dar și ultimul meci din România Liga 1. Și că tot veni vorba de campionatul nostru "mioritic", în această dimineață are loc și ultima etapă din Liga a Doua. La ora 13:30 are loc și ultima rundă din prima ligă din Rusia (opt meciuri simultan) deci per total avem pe ce paria.

Astăzi mai poți paria și pe tenis deoarece au loc destul de multe meciuri la Roland Garros. Iar cu această ocazie poți profita de pe urma promoției "Bonus - Acumulatorul din tenis". Dacă pui un pariu multiplu format din selecții de la meciuri de tenis primești un bonus cuprins între 5.5% și 28% din valoarea profitului. De exemplu pentru a lua bonusul maxim trebuie să ai minim șapte selecții pe bilet iar fiecare selecție trebuie să aibă o cotă minimă de 1.20. Atenție! Pariurile live și cele pe tenis virtual nu sunt luate în calcul! Mai multe detalii găsești AICI.

bonusul-acumulator-din-tenis.png

Iar dacă ai pus un pariu multiplu, primești automat dreptul de a pune o predicție într-o nouă competiție lansată de curând de Sportingbet: Super Predictorul Verii. Aceasta se află la prima rundă acolo unde obiectivul este de a da pronosticuri pentru Copa America. Marele premiu este de 80,000RON dar poți câștiga și un Samsung Galaxy S6 Edge dacă reușești să ghicești care vor fi cele trei medaliate! Detalii AICI.

Chiar și de pe site-ul Pariurix ai acces astăzi la două concursuri complet gratuit: Biletul zilei (Detalii AICI) și Pariorul Lunii (Detalii AICI).

Jocuri de cazino

Cazinoul Sportingbet conține sute de jocuri diferite pe care le poți accesa direct din browser. Iar clienții noi primesc și un bonus de bun venit de 45, 200 sau 1200RON. Valoarea exactă depinde de suma depusă, așa cum poți vedea mai jos. Mai multe detalii găsești AICI.

bonus-casino.JPG

Poate că nu știi ce joc să alegi ținând cont că oferta este foarte variată. Dar am câteva recomandări pentru tine:

  • Attraction: Dacă te-ai jucat în cazinoul Sportingbet așa cum ți-am recomandat ieri atunci astăzi la ora 16:00 vei primi între 3 și 100 de rotiri gratuite în cadrul acestui joc.
  • Blackjack Live: Dacă preferi mai degrabă adrenalina jocurilor live ce ai zis de un joc de blackjack în compania unui dealer live? Te poți juca direct din fața calculatorului iar jocurile tale pot fi urmărite prin webcam. Îți recomand în mod special camera "Blackjack Party" fiindcă aici miza minimă este de doar 3RON.
  • Hall of Gods: Marele jackpot a ajuns la aproximativ 6,4 milioane de RON și se poate da în orice moment. De ce nu ai fi chiar tu marele câștigător? Cum alții câștigă tu de ce nu ai putea? Pe site mai găsești și alte jocuri cu jackpoturi, valoarea totală a acestora fiind de 15,4 milioane RON.

jackpoturi.png

  • Multiplayer Roueltte Diamond: Dacă îți plac jocurile multiplayer dar nu prea simpatizezi dealerii, atunci ce zici de un joc de ruletă în compania altor jucători? Poți vorbi cu aceștia în timp ce te joci și poți vedea în timp real cât de norocși sunt ei comparativ cu tine. Jocul poate fi accesat din secțiunea "Jocuri". 
  • Marbles: Secțiunea "Lozuri răzuibile" conține 28 de jocuri diferite în care poți achiziționa lozuri. În jocul recomandat astăzi de mine un loz costă 10RON dar câștigurile pot ajunge până la fabuloasa sumă de 250,000RON!
  • Steam Tower: Pe întreaga durată a zilei câștigurile în acest joc vor fi cu 50% mai mari ca de obicei. Cum funcționează promoția? Joacă-te minim 20 de mâini în intervalul 30.05.2015, ora 02:01 - 31.05.2015, ora 01:59. Dacă termini ziua pe plus vei primi la final un bonus egal cu 50% din profit. Detalii AICI.

steam-tower.png

Poker

Majoritatea camerelor de poker oferă un bonus de maxim 200% dar la Paradise Poker poți debloca 1,000$ indiferent de suma depusă. Asta face ca bonusul oferit de camera celor de la Sportingbet să fie unul din cele mai atractive de pe piață în acest moment. Bonusul este eliberat în tranșe de 20$ pe parcurs ce te joci.

Te poți juca jocuri cash, sit & go, strobe sau turnee. Dacă nu prea ai bani dar ți-am făcut poftă de un joc de poker, atunci încearcă turneul "$100 Freeroll" de la ora 16:00 sau "Pokerjumbo.com $750" de la ora 21:00 (taxă de înscriere de 10 cenți).

pokerjumbo.png

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi