Sâmbătă 21 martie 2015 ai o ofertă sportivă bogată, bonusuri atractive și promoții de nerefuzat!

Este sâmbătă, ceea ce implicit înseamnă că astăzi oferta sportivă este foarte generoasă deoarece avem meciuri din toate campionatele mari ale Europei și nu numai. Într-o astfel de zi este important să pariem pe cea mai bună ofertă sportivă și pe cote cât mai bune, să avem acces la o platformă avansată de pariuri live și să beneficiem de pe urma a cât mai multe bonusuri, concursuri și promoții atractive.

Toate acestea pot fi găsite la Sportingbet (deschide un cont acum), așa cum veți putea vedea în paragrafele următoare.

Bonus pentru prima depunere

Atunci când vă deschideți un cont primiți dreptul de a încasa un bonus de 50% în limita a 400 RON. Astfel veți avea mai mulți bani la dispoziție să pariați pe meciurile preferate. De asemenea, mai puteți lua și un bonus de maxim 1.200 RON la jocuri de cazino dar și maxim 1.000$ la poker.

Iar clienții cei mai fideli pot primi acces în Premium Club acolo unde sunt oferite bonusuri exclusive de mii de euro în fiecare lună! Detalii AICI!

bonus-prima-depunere-sport.png

Ofertă sportivă

La toate meciurile din campionatele medii și mari (inclusiv România Liga 1) veți găsi peste 100 de opțiuni de pariere care de care mai diversificate. Mai jos vă vom da câteva exemple dar ne vom referi doar la tipurile de pariuri mai inedite, care nu se găsesc la foarte mulți bookmakeri:

- Numărul de goluri marcate de echipa A/B în prima/a doua repriză sau în tot meciul
- minutul marcării primului / ultimului gol (intervale de 15 minute)
- rezultatul corect al primei / a doua reprize sau al întregului meci
- Pariuri de tipul Da/Nu: amândouă echipele să marcheze, gol marcat în ambele reprize, echipa A/B să câștige ambele / oricare din reprize, echipa A/B să puncteze în ambele / oricare din reprize, echipa A / B să câștige la zero, etc
- pariuri pe meci și totale (Victorie gazde + sub 2.5 goluri, Victorie oaspeți + peste 2.5 goluri etc)
- pariuri pe intervale de 5 minute (se marchează sau nu)
- pariuri pe intervale de 10 minute (se marchează sau nu)
- pariuri pe intervale de 15 minute: se marchează minim 1/2/3 goluri, echipa A/B să marcheze, se acordă un penalty, se ratează un penalty, echipa care câștigă intervalul etc
- pariuri pe intervale de 60 de secunde: se marchează, se acordă un throw-in, o lovitură liberă, corner

Mai jos puteți vedea un exemplu de la meciul Schalke 04 vs Bayer Leverkusen. Vă invităm să accesați site-ul agenției pentru o listă completă de opțiuni de la partida care vă interesează.

 oferta-sportiva.png

Pariuri live și cote

Majoritatea opțiunilor de pariere disponibile înainte de startul meciurilor pot fi găsite pentru pariere şi live. Puteți paria în timp real în condiții bune: pariurile sunt plasate instant, câștigurile sunt plătite într-un timp scurt, iar actualizarea informațiilor are loc rapid astfel încât pariurile sunt blocate foarte rar.

Cotele oferite de Sportingbet sunt destul de bune. Este drept că sunt agenții care oferă cote mai mari, dar agenția recomandată de noi compensează din plin prin diversitatea ofertei sportive și a tipurilor de gambling oferite, serviciului de suport clienți în limba română dar în special datorită bonusurilor, promoțiilor și concursurilor.

Meciul zilei

O partidă foarte interesantă astăzi are loc la ora 19:30 în Germania Bundesliga între echipele de pe locurile patru și cinci: Schalke 04 și Bayer Leverkusen. Dacă puneți un pariu single pe opțiunea Scor Corect înainte de startul partidei veți fi recompensați cu șapte rotiri gratuite în cadrul jocului de cazino Starburst.

Aceste rotiri vor fi adăugate în jocul respectiv duminică după ora 13:00 și le puteți folosi până cel târziu luni la ora 01:59. Ieri agenția a avut o promoție similară la partida Hamburger SV v Hertha Berlin. Dacă ați pus ieri un pariu pe opțiunea Scor Corect la acel joc, înseamnă că astăzi după ora 13:00 primiți în Starburst 15 rotiri gratuite! meciul-zilei.png

Predictorul Fotbalului

Astăzi tocmai a început runda 41. În caz că nu știți, obiectivul concursului este de a da pronosticuri (1x2) la 12 meciuri alese de agenție. Zilnic puteți pune câte un bilet în mod gratuit cu condiția ca în ziua respectivă să fi plasat minim un pariu la Sportingbet pe orice eveniment sportiv, orice cotă și orice sumă de bani.
Premiile puse în joc sunt de-a dreptul fabuloase:

- 12 rezultate corecte din 12: 45.000 RON (se împarte între numărul de câștigători)
- 11 rezultate corecte din 12: 8.500 RON (se împarte între numărul de câștigători)
- 10 rezultate corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
- 9 rezultate corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
- 8 rezultate corecte din 12: 1 loz răzuibil

predictorul-fotbalului.JPG

Biletul zilei

Acesta este un concurs sponsorizat de Sportingbet dar puteți participa la el direct de pe site-ul Pariurix. Intrați aici și creați un bilet virtual doar cu pronosticuri de astăzi. Oferta este mai mult decât generoasă deci aveți ce alege. La finalul zilei utilizatorul care a creat biletul virtual cu cea mai mare cotă va câștiga premiul de 40 RON.

Bonsuri calendar

Deși este o zi cu mult fotbal, găsim promoții interesante și la jocuri de cazino. O astfel de promoție este disponibilă în cadrul jocului Jack Hammer 2, în care puteți beneficia astăzi de rambursări de 50%. Cum funcționează mai exact această ofertă?

Jucați-vă minim 20 de mâini în cadrul acestui joc în intervalul 21.03.2015, 02:01 - 22.3.2015, ora 01:59. Dacă la final nu sunteți pe plus veți primi înapoi 50% din banii pierduți. Dacă de exemplu rulați suma de 200€ și aveți câștiguri de numai 160€ înseamnă că sunteți pe minus cu 40€ iar conform promoției sunteți eligibil să primiți înapoi 20€. Bonusul va fi creditat în maxim trei zile și nu este supus vreunei condiții de rulaj, ceea ce înseamnă că-l puteți retrage oricând.

jack-hammer-2.png

Alte servicii

Dacă pariurile reale vă dau prea mari bătăi de cap, atunci încercați platforma de virtuale de la Sportingbet unde puteți paria 24/7 pe campionate virtuale de fotbal, turnee virtuale de tenis sau curse virtuale de cai și ogari.

Iubitorii de "păcănele" pot profita de pe urma promoției din Jack Hammer 2, așa cum am precizat mai sus, sau pot încerca unul din cele peste 120 de sloturi din secțiunea "Casino". Sportingbet are și propriul cazino live unde 11 jocuri vă stau la dispoziție la orice oră din zi sau din noapte. Fiecare masă este asistată de un dealer live.

Nu în ultimul rând, puteți să vă jucați poker pe platforma Paradise Poker. În această seară la ora 21:00 are loc turneul Pokerjumbo.com acolo unde sunt puse la bătaie premii totale de 750$ deși înscrierea costă doar 10 cenți!

paradise-poker.png

 Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi