Sâmbătă 21 februarie 2015 ai o ofertă sportivă bogată, concursuri atractive și promoții de nerefuzat!

Așa cum v-am obișnuit în ultima vreme, în acest articol vă vom arăta ceea ce Sportingbet (deschide un cont acum) oferă sâmbătă, 21 februarie 2015. Pentru că astăzi este o zi cu foarte mult fotbal și noi ne vom concentra pe oferta și promoțiile disponibile pe sportul "rege". Desigur, dacă aveți alte preferințe veți găsi ceea ce căutați. Jocuri de cazino, o secțiune cu lozuri răzuibile, una cu jocuri multiplayer (table, remi, blackjack) dar și o platformă de poker și una de pariuri virtuale vă stau la dispoziție 24/7.

Bonus pentru prima depunere

Dacă vă deschideți un cont acum beneficiați și de un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400 RON pentru a avea mai mulți bani la dispoziție să pariați pe meciurile favorite. Mai mult decât atât, același depozit vă poate aduce două bonusuri suplimentare: până la 1.200 RON la jocuri de cazino și până la 1.000$ la poker. Vă recomandăm să citiți acest articol pentru a vedea tot ce trebuie să știți despre aceste bonusuri.

bonus-prima-depunere-sport.png

Oferta sportivă

Atât înainte de începutul meciurilor cât și live găsiți zeci de opțiuni de pariere pe fiecare partidă în parte. Iar la multe campionate europene (inclusiv cel al României) vă așteaptă peste 100 de opțiuni care de care mai diversificate. Ies în evidență pariurile pe intervale de timp, deoarece datorită acestora puteți paria pe absolut orice fără să pierdeți măcar o fază. Însă găsim și multe alte pariuri interesante. Mai jos vă oferim câteva exemple de la meciul Oțelul Galați - Dinamo plus o poză cu o parte din opțiunile oferite și vă invităm să accesați site-ul agenției pentru a vedea lista completă.

Exemplu pariuri Oțelul Galați - Dinamo București:
Se marchează exact trei goluri @ 4.33
Minutul marcării primului gol: 16-30 @ 4.20
Victorie Dinamo + Sub 2.5 goluri @ 4.00
Dinamo câștigă ambele reprize @ 4.00
Dinamo marchează în ambele reprize @ 3.80
Dinamo câștigă la zero @ 3.40
Se marchează între minutele 11-15 @ 7.00
Se marchează între minutele 11-20 @ 4.33
Dinamo câștigă primul interval de 15 minute (1-15) @ 5.75
Se marchează minim două goluri în primele 15 minute @ 17.00
Va fi cel puțin un out în primul minut de joc @ 1.65
Va fi cel puțin un corner în al doilea minut de joc @ 7.00
Se marchează un gol în al treilea minut de joc @ 29.00

otelul-dinamo.png

Meciul zilei

Astăzi la un meci din Premier League este oferită și o promoție foarte interesantă. Plasați un pariu pe opțiunea Scor corect la confruntarea dintre Manchester City și Newcastle şi sunteți recompensați cu 15 rotiri gratuite în cadrul jocului de cazino Starburst.

Rotirile sunt acordate indiferent de suma pariată sau de rezultatul pariului. Acestea vor fi disponibile în jocul Starburst duminică după ora 13:00. Eventualele câștiguri rezultate din urma acestor rotiri trebuie rulate o dată înainte să puteți solicita o retragere.

meciul-zilei.png

Predictorul Fotbalului

Dacă ai plasat zilele trecute un bilet pentru runda a 32-a, atunci astăzi și mâine fi atent la rezultate deoarece chiar tu poți fi marele câștigător a 45.000 RON! Dacă nu, astăzi tocmai a început o nouă rundă și ai trei zile la dispoziție (21.02.2015 - 23.02.2015) să găsești varianta câștigătoare. Zilnic poți pune câte un bilet în mod gratuit dar este necesar ca în ziua respectivă să plasezi minim un pariu la Sportingbet pentru ca biletul să fie valid. De exemplu dacă ai pariat pe Meciul zilei te califici automat pentru acest concurs. Mai jos poți vedea lista completă de premii a acestei runde.

Premii oferite:
- 12 rezultate corecte din 12: 45.000 RON
- 11 rezultate corecte din 12: 8.500 RON
- 10 rezultate corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
- 9 rezultate corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
- 8 rezultate corecte din 12: 1 loz răzuibil

predictorul-fotbalului.JPG

Biletul zilei

"Biletul zilei" este un concurs sponsorizat de Sportingbet dar în care puteți participa direct de pe site-ul Pariurix. Obiectivul este acela de a furniza un bilet format doar din pronosticuri de la meciuri care au loc astăzi, iar dacă la sfârșitul zilei aveți biletul câștigător cu cea mai mare cotă, veți fi premiat cu 40RON. Participarea este gratuită iar acest concurs are loc în fiecare zi prin intermediul acestui link

Bonusuri calendar

Ca să nu vorbim doar despre fotbal în acest articol ne vom referi și la o promoție interesantă la jocuri de cazino. Jucați-vă astăzi "Jack Hammer 2" iar dacă norocul nu vă surâde veți primi jumătate din banii pierduți înapoi, în limita a 20 de euro!

bonusuri-calendar.png

Să presupunem că rulați 150 de euro dar aveți câștiguri de doar 110 de euro. Asta înseamnă că ați fost cu 40 de euro pe minus iar conform ofertei sunteți eligibili să primiți înapoi suma de 20 de euro.

Bonusul este creditat în maxim trei zile lucrătoare cu condiția să jucați minim 20 de mâini pe durata promoției. Promoția este valabilă în intervalul: 21.02.2015, ora 02:01 - 22.02.2015, ora 01:59. Partea cea mai tare este că bonusul poate fi retras în orice moment deoarece nu este supus vreunei condiții de rulaj.

Această promoție este foarte avantajoasă deoarece vă acoperă în cazul în care nu sunteți norocoși, fără a exista condiții ascunse.

Deschide și tu un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi