Sâmbătă 16 mai 2015 ai o ofertă sportivă bogată, bonusuri de nerefuzat și concursuri atractive!

Tocmai a început un nou weekend iar asta înseamnă că pe întreaga durată a zilei au loc foarte multe meciuri de fotbal. Indiferent că vrei să pariezi înainte de meci sau live, de pe PC sau de pe telefon, pe opțiuni clasice sau inedite, eu îți recomand s-o faci la Sportingbet (deschide cont aici) pentru că sigur îți va oferi ceea ce tu cauți. Plus că ai acces și la multe bonusuri, promoții și oferte atractive. Mai jos îți voi explica mai bine la ce mă refer.

Servicii oferite românilor și bonus de bun venit

Multe case de pariuri online s-au retras de pe piața din România iar o mare parte din cele rămase nu mai oferă bonusuri de bun venit. Agenția recomandată de mine încă primește cu brațele deschise clienți români și mai mult decât atât pune mare accent pe nevoile acestora. De aceea un cont nou îți va aduce un bonus de bun venit de până la 400 RON (50% din suma depusă).

bonus-prima-depunere-sport.png

Iar dacă întâmpini vreo problemă sau ai o neclaritate poți contacta zilnic serviciul de suport clienți între orele 10:00 și 20:30 prin live chat sau apel telefon direct în limba română. De altfel tot site-ul este la rândul lui tradus în română iar tu poți să pariezi în lei românești. Depunerile și retragerile pot fi făcute utilizând multe metode de plată diferite, fără a fi necesar să plătești vreo taxă sau impozit.

Ofertă bogată și diversificată

Pe toate meciurile te așteaptă peste 100 de opțiuni de pariere indiferent că pariezi înainte ca meciul să înceapă sau live. Chiar și pe partidele din România Liga 2 din această dimineață poți să pariezi în timp real pe zeci de opțiuni diferite, fiind puțini acei bookmakeri care vin cu o ofertă atât de variată la astfel de partide.

Iar dintre nenumăratele opțiuni de pariere oferite aş scoate în evidență în mod special pe cele pe intervale de timp. Sportingbet este singura agenție de pariuri online (din ce știm noi) care oferă pariuri pe patru intervale diferite: 5 minute, 10 minute, 15 minute dar și 60 de secunde. Și nu ne referim doar la pariuri pe goluri, ci și pe alte evenimente precum penalty-uri, cornere sau chiar out-uri. De exemplu poți paria dacă între minutele 16-30 se va acorda un penalty sau dacă în următorul minut mingea va ieși în out. Pentru a vă convinge de acest lucru aveţi mai jos o imagine cu câteva din opțiunile oferite la un meci din Liga 3 care a avut loc ieri.

oferta-liga3.png

Oferta este generoasă chiar dacă vrei să pariezi pe baschet, hochei, tenis sau alte sporturi. Astăzi au loc cele două semifinale de la Campionatul Mondial de hochei din Cehia, iar la fiecare găsești peste 50 de opțiuni, incluzând pariuri pe fiecare echipă în parte, pe fiecare repriză, pe handicapuri, total goluri, marcatori dar chiar și pe minutele de penalizare.

Cotele oferite sunt și ele destul de bune, în special dacă pariezi pe opțiuni care de regulă au cote mai mari (cum ar fi de exemplu pariuri de tipul pauză / final).

Promoții și concursuri atractive

Iar dacă tot te-am convins să intri pe site la Sportingbet, atunci ar trebui să profiți de pe urma următoarelor promoții, mai ales că nu te costă aproape nimic s-o faci (de fapt ai nevoie doar de 2 RON pentru tot ce-ți voi prezenta mai jos).

Datorită promoției Meciul zilei un pariu plasat pe scorul corect al partidei Wolfsburg vs Borussia Dortmund îți vor aduce 15 rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst. Miza minimă este de 2 RON iar aceste rotiri valorează 7.5 RON deci promoția este destul de avantajoasă. Detalii AICI.

Odată ce ai pus acest pariu primești dreptul să participi în mod gratuit la concursurile Predictorul Fotbalului și Predictorul CM de hochei.

La Predictorul Fotbalului trebuie să dai pronosticuri (1x2) la 12 partide alese pentru weekendul 23-24 mai 2015. Acolo poți câștiga între 1 și 15 lozuri răzuibile (valoarea unui loz este de 10 RON) dacă dai 8-10 pronosticuri corecte, în timp ce 11 sau 12 rezultate corecte îți vor aduce premii fabuloase de 8.500, respectiv 45.000RON. Detalii AICI!

predictorul-fotbalului.JPG

Astăzi este ultima zi din Predictorul CM de hochei, concurs ce se termină odată cu Campionatul Mondial de hochei. În această ultimă rundă trebuie să ghicești rezultatele (1x2) la finala mare și mică de mâine, în încercarea de a câștiga un pariu gratuit de 16 RON. Oricum dacă ai participat încă de la început în acest concurs atunci mâine seară poți pune mâna pe premii mult mai consistente. Îți amintesc că pe toată durata promoției au fost puse la bătaie o Skoda Superb, 40,000€, 10 Ipad Mini 3 dar și multe alte premii. Detalii AICI.

Alte servicii

Dacă ai chef astăzi și de alte tipuri de gambling atunci poți încerca cazinoul celor de la Sportingbet, camera lor de poker sau platforma de pariuri virtuale. Primești și bonusuri de bun venit: 1.000$ la poker și 1.200 RON la jocuri de cazino.

Iar în jocul de ruletă live ești acoperit în caz că norocul nu-ți surâde: primești o rambursare de 50% din suma pierdută în limita a 20€. Dacă de exemplu rulezi 300€ și ai câștig de doar 260€, din cei 40€ pierduți primeși înapoi jumătate (20€). Detalii AICI.

promotie-sambata.png

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi