Share

Pont Sam Querrey - Grigor Dimitrov, Bulgarul gâfâie la Shanghai

Tenis

Cota: 1.85

Adaugat de: Burlacu Ștefan

11 Oct 2017 22:24 668 0
Logo Sam Querrey
Logo Grigor Dimitrov
Sam Querrey
Grigor Dimitrov
VS
07:00 12 Octombrie 2017
ATP Shanghai

Analiză și informații pentru Sam Querrey v Grigor Dimitrov

Ziua de joi o începem tot cu ponturi din tenis și venim cu unul de la partida dintre americanul Sam Querrey și bulgarul Grigor Dimitrov, din optimile de finală de la Shanghai. Disputa e prima programată pe arena centrală și va începe de la ora 07 00, ora României. Toate datele partidei, dar și pronosticul gândit de noi, în cele ce urmează. 

Sam Querrey - Grigor Dimitrov 

Primul meci din optimile mastersului de la Shanghai aduce față în față doi jucători ce se simt foarte bine pe hard. Americanul Querrey pare să fi trecut peste pasa mai puțin bună de la începutul sezonului asiatic. Sam s-a descurcat bine în cele 2 meciuri jucate la Shanghai, câștigându-le pe ambele în minimum de seturi. Iar adversarii nu au fost chiar de mâna a doua. Yuichi Sugita și Frances Tiafoe au fost oponenții de care americanul a trecut fără probleme. Sam a avut de altfel cel mai bun sezon al carierei, trecându-și în vitrină și 2 trofee, ambele în Mexic. Cimentul a fost mereu suprafața prefarată a lui Querrey, chiar dacă anul acesta a făcut semifinală la Wimbledon. Următorul adversar al lui Sam de la Shaghai va fi unul pe măsură, iar americanul va avea serios de tras dacă vrea să acceadă în sferturile de finală.  

Bulgarul Grigor Dimitrov a avut o săptămâna buna în capitala Chinei, unde a fost eliminat în penultimul act al competiției de la Beijing de către câștigătorul turneului, Rafa Nadal. Grigor s-a mișcat bine la Beijing, dând impresia că se apropie din nou la forma din vară sau chiar cea de la începutul anului. Serviciul e unul din atuurile sale, care atunci când intră prima minge, e greu să îi faci față bulgarului. Astăzi a avut ceva emoții cu americanul Ryan Harrison, Dimitrov fiind nevoit să salveze 3 mingid e meci în tie-breakul setului decisiv. Grigor a revenit doar cum un campion o poate face și a întors soarta partidei, impunându-se în cele din urmă în fața americanului. Acest succes chinuit dă de gândit, pentru că în fața lui Sam, bulgarul poate avea mari probleme. Totul se poate schimba însă, dacă Dimitrov va juca mult mai solid și nu va mai greși așa mult ca în partida cu Harrison. În singurele 2 meciuri directe jucate până acum, Grigor s-a impus de fiecare dată, ultima oară la acum 2 ani, pe iarba de la Queens.

 

 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează primul pariu la o cotă mărită de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Încasează acum un pariu LIVE fără risc de 60RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Pariază pe Shanghai Masters și obține 3 FREEBET-uri X 50RON fiecare!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției!

Pont Sam Querrey vs Grigor Dimitrov: Victorie Dimitov la h de 1,5 gameuri

Meciul se anunță unul interesant, între 2 jucători buni pe hard. Ambii au avut un sezon bun și e de așteptat ca partida să fie mai mult decât echilibrat. Dimitrov nu a jucat deloc bine în primul tur și asta i-ar putea determina pe mulți să meargă pe mâna americanului, mai ales că Sam a evoluat bine în meciurile cu Tiafoe și Sugita, alți 2 tenismeni solizi. Totuși skill-ul e de partea bulgarului, care a demonstrat de atâta ori că nu întâmplător a primit porecla de Baby Federer. Astfel eu voi recomanda o victorie a lui Dimitrov, la minim 2 gameuri diferență.

Pont pariuri: Victorie Dimitov la h de 1,5 gameuri

Miza: 10/10

Cota: 1.85

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

34

Castigate:

21

Pierdute:

7

Anulate:

2

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru FCSB - Dunărea Călărași
Cota: 1.80 23 Sep 2018 21:00 0
Pariul pentru Levante - Sevilla
Cota: 1.65 23 Sep 2018 13:00 0