Share

Pont Sam Querrey - Frances Tiafoe, Duel american pe tărâm asiatic

Tenis

Cota: 1.60

Adaugat de: Burlacu Ștefan

10 Oct 2017 23:34 553 0
Logo Sam Querrey
Logo Frances Tiafoe
Sam Querrey
Frances Tiafoe
VS
08:00 11 Octombrie 2017
ATP Shanghai

Analiză și informații pentru Sam Querrey v Frances Tiafoe

Continuăm cu ponturile de la Shanghai și vom analiza partida dintre americanii Sam Querrey și Frances Tiafoe. Disputa va fi prima de pe arena Union Pay și va începe de la ora 08 00, ora României. Tot ce trebuie să știți despre confruntarea americană, dar și pronosticul ales de noi, în rândurile ce vor urma. 

Sam Querrey - Frances Tiafoe 

Unul din meciurile în care credem noi că va exista spectacul e confuntarea dintre Querrey și Tiafoe. Putem zice că e și un meci al generațiilor, chiar dacă Sam și Francesc sunt tineri. Tiafoe chiar foarte tânăr. Diferența de vârstă dintre cei doi conaționali e de 11 ani, deci și diferența de experiență e una mare. Sam a avut un sezon bun, cu 2 titluri obținute, chiar pe această suprafață. Ambele în Mexic. La Acapulco și Los Cabos a reușit Querrey să se impună. De altfel, Sam ocupă cea mai bună poziție în clasamentul ATP, fiind în acest moment pe locul 17. Acasă la el, la ultimul grand slam, Sam s-a descurcat bine, confirmând încă odată forma bună pe care a avut-o anul acesta. Sferturi de finală la US Open, însă asta nu a fost cea mai bună performanță de anul acesta de la un grand slam a americanului. Querrey a reușit să ajungă până în semifinale la Wimbledon, după ce în drumul spre penultimul act  l-a învins pe campionul de anul trecut, Sam Querrey. În sezonul asiatic nu a reșit nimic, după ce la Tokyo a fost elimina în minimum de seturi de către franceul Gasquet. Aici la Shanghai a început bine, trecând în 2 seturi de Sugita în runda inaugurală. Va fi însă mai complicat cu Tiafoe.

Conaționalul lui Sam traversează o perioadă bună. Considedar cel mai talentat jucător al generației sale, Tiafoe a confirmat în acest an potențiaul pe care îl are. Bine, Frances încă mai are mult de demonstrat, dar pentru un tânăr de 19 an, s-a descurcat mai mult decât bine. A reușit chiar să atragă felicitări și din partea marelui campion elvețian, Roger Federer, după meciul pierdut în fața acestuia, scor 2-3 în primul tur de la US Open. Asta după ce mai reușise un set bun în fața lui Roger în primăvară, la Miami. Cum spuneam, Tiafoe merge bine în ultima perioadă. Chiar dacă la Tokyo nu a reușit să se califice pe tabloul principal, a compensat prin meciurile bune de la Shanghai. Frances a trecut prin cele 2 tururi preliminare, iar în runda 1 de pe tabloul principal l-a eliminat pe Paire, unul din jucătorii cu greutate din circuit. Cu Sam va fi mai greu, conaționalul său fiind mult mai solid decât francezul. Cel puțin în acest moment. Va fi prima întâlnire directă dintre cei 2 jucători.

 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează primul pariu la o cotă mărită de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Încasează acum un pariu LIVE fără risc de 60RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Pariază pe Shanghai Masters și obține 3 FREEBET-uri X 50RON fiecare!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției!

Pont Sam Querrey vs Frances Tiafoe: Total gameuri peste 21,5

E clar că partida va fi una strânsă și echilibrată. Querrey are avantajul experienței net superioare, dar Frances vine cu entuziasmul specific tinerilor. Chiar dacă va ști să gestioneze mai bine momentele mai dificile din meci, Sam nu va avea viață ușoară cu tânărul american. De aceea voi merge pe un meci cu minim 22 de gameuri, la o cotă bună, zic eu, oferită de bookmakers.

Pont pariuri: Total gameuri peste 21,5

Miza: 10/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

34

Castigate:

21

Pierdute:

7

Anulate:

2

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru FCSB - Dunărea Călărași
Cota: 1.80 23 Sep 2018 21:00 0
Pariul pentru Levante - Sevilla
Cota: 1.65 23 Sep 2018 13:00 0