Sali de bingo online in limba romana

Pentru jucatorii de bingo online am cautat salile de bingo online care au interfata in limba romana. Acestea sunt doua la numar, si anume: Unibet Bingo si Bingo.com.

Daca doriti sa alegeti dintre cele doua noi va recomandam prima varianta. Aceasta sala de bingo online face parte din Unibet International Ltd. un grup destul de cunoscut in tara noastra, care in 2010 a sponsorizat chiar si echipa de fotbal Rapid Bucuresti. La Unibet Bingo exista peste 25 de camere in care zilnic joaca peste o mie de membri. Unibet Bingo vine si cu un bonus extrem de atractiv: mizati 25 euro pe jocurile de Bingo si primiti bonus 25 euro.

Click aici pentru a vedea al doilea site de bingo cu interfata in limba romana. Daca la Unibet pe langa bingo mai exista si pariuri sportive, casino sau poker, site-ul Bingo.com este exclusiv dedicat jucatorilor de bingo online. Considerata de multi printre cele mai mari sali de bingo din Europa Bingo.com vine cu un bonus mai tentant decat Unibet. Jucati minim 25 de lire sterline la oricare din jocurile Bingo si veti avea contul creditat instant cu 50 de lire sterline.

Daca doriti sa jucati bingo online pe un site cu interfata in limba romana dati click pe unul din linkurile din articolul acesta si alegeti sala care vi-se potriveste.

Aceasta sala de bingo online este singura la care va recomandam sa jucati bingo pe internet!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi